fbpx
miteseri na nosu

Uklonite mitisere na nosu na najlakši način! Evo kako!

Mitiseri na nosu – objavljujemo vam rat! Saznajte zašto nastaju te dosadne crne tačkice na nosu i kako da nestanu zauvek!

Mitiseri na nosu su uporna pojava koja može pokvariti čak i najbolji ten. Ali šta su tačno mitiseri i zašto se čini da naš nos privlači ove male nepravilnosti više nego bilo koji drugi deo lica?

Na početku našeg vodiča,  objasnićemo prvo ih uzrokuje i zašto je nos posebno podložan njihovom formiranju.

Mitiseri, tehnički poznati kao otvoreni komedoni, su sitne, tamne lezije na koži, rezultat začepljenih pora mrtvim ćelijama kože i sebumom.

Sebum je masna supstanca koju izlučuju naše lojne žlezde.

Ova začepljenja postaju tamna kada se izlože vazduhu, zbog procesa oksidacije. Iako se mogu pojaviti bilo gde gde postoje pore, nos je često glavna scena zbog njegove visoke koncentracije lojnih žlezda. Ovo čini nos savršenom metom za formiranje mitisera.

Razumevanje uzroka je ključ za uklanjanje mitisera. Kada znamo šta ih pokreće, možemo bolje usmeriti naše napore ka održavanju čistih pora i minimiziranju njihove pojave. Bilo da je to kroz pravilnu rutinu čišćenja, koristeći ciljane tretmane ili promenom životnih navika, postoji mnogo načina da se uhvatimo u koštac sa ovim problemom.

Elena je našla pravu stvar. Izluđivale su je crne tačkice na nosu koje nikako nisu htele da se skinu. Onda je otkrila da je rešenje zapravo u celokupnoj rutini koji treba promeniti. Našla je nešto što je gotovo magično obrisalo njene mitisere na nosu tako da se više ne vraćaju. Ne samo to, nego su i bubuljice na licu odustale od pojavljivanja.

Njena tajna zove se Aknolin set protiv bubuljica .

 

mitiseri na nosu iskustvo

 

Šta uzrokuje mitisere na nosu?

 

Da bismo razumeli zašto se mitiseri tako često pojavljuju na nosu, važno je prvo pogledati šta ih tačno uzrokuje.

Sebum igra ključnu ulogu u održavanju kože hidriranom i zaštićenom, ali kada se proizvodi u prekomernim količinama, može dovesti do problema. To je, pre svega, masna koža, a u kombinaciji sa mrtvim ćelijama kože, prekomerni sebum može lako začepiti pore, stvarajući idealne uslove za nastanak mitisera. Mrtve ćelije kože, koje su prirodni deo procesa obnove kože, mogu se nakupiti na površini kože i u porama ako se redovno ne uklanjaju putem čišćenja ili eksfolijacije.

Nos posebno privlači mitisere iz nekoliko razloga.

  • Prvo, područje nosa ima tendenciju da ima više lojnih žlezda nego ostali delovi lica, što znači da je tu veća verovatnoća prekomerne proizvodnje sebuma.
  • Drugo, koža na nosu može biti grublja i deblja, što olakšava začepljenje pora.
  • Osim toga, nos je često izložen spoljnim faktorima kao što su prljavština, zagađenje i šminka, koji mogu doprineti nakupljanju nečistoća u porama.

Razumevanje ovih ključnih faktora koji doprinose formiranju mitisera na nosu prvi je korak ka efikasnom rešavanju problema. Prepoznavanjem uloge koju sebum i mrtve ćelije kože igraju u ovom procesu, kao i posebnih izazova koje nos nosi, možemo bolje usmeriti naše strategije za čišćenje pora i održavanje zdrave, čiste kože.

Jedna od najboljih strategija uključuje upotrebu Aknolin tretmana.

Aknolin losion je tu da održava pore čistim, dok je Aknolin gel tu da spreči da se mitiseri pretvore u akne ili da pomogne da bubuljice na licu što pre nestanu. Više o Aknolin setu saznajte na ovom linku: https://ovotaris.com/aknolin/

Često se, kada su u pitanju mitiseri na nosu, dešava da ljudi mešaju ove dve stvari…

Mitiseri ili lojni filamenti – u čemu je razlika?

 

Mitiseri i lojni filamenti su dva  pojma koja se odnose na uobičajene kožne pojave, ali zapravo predstavljaju različite stvari. Iako na prvi pogled mogu izgledati slično, razlikuju se po uzroku, izgledu, i kako se mogu tretirati.

Mitiseri 

Mitiseri su male, tamne lezije na koži koje nastaju kada se pore na koži začepe mrtvim ćelijama kože i sebumom. Kada se ove začepljene pore otvore na površini kože i izlože kiseoniku, dolazi do oksidacije sebuma, što rezultira tamnom bojom koja je karakteristična za mitisere. Mitiseri mogu biti prisutni na bilo kojem delu tela, ali su najčešći na licu, posebno na nosu, čelu i bradi. U suštini, mitiseri su oblik akni.

Lojni filamenti

Lojni filamenti su tanke, svetle ili sivkaste linije koje možete videti na porama, naročito oko nosa, čela i brade. Oni su zapravo normalan deo strukture pora i pomažu u transportu sebuma (prirodne kožne ulje) do površine kože kako bi se održala hidrirana i zdrava. Lojni filamenti postaju vidljiviji kada se pore povećaju ili kada se proizvodnja sebuma poveća, ali za razliku od mitisera, ne smatraju se kožnim stanjem i ne treba ih tretirati na isti način.

Glavne razlike

  • Izgled: Mitiseri se pojavljuju kao tamne tačke na koži koje mogu biti ispupčene, dok su lojni filamenti svetliji i manje primetni, u ravni sa kožom.
  • Uzrok: Mitiseri nastaju zbog začepljenja pora mrtvim ćelijama kože i sebumom, što dovodi do oksidacije i tamnjenja. Lojni filamenti su prirodni deo kožnih pora koji pomažu u raspodeli sebuma. Ovde nema mrtvih ćelija kože, ali sebum oksidira i može da potamni pa to retzultira u pojavi crnih tačkica na nosu.
  • Tretman: Iako oba stanja mogu koristiti nežne metode čišćenja i eksfolijacije, pristupi tretmanu su različiti. Mitiseri se mogu ciljati sa proizvodima koji sadrže salicilnu kiselinu ili benzoil peroksid, dok je kod lojnih filamenata fokus na održavanju zdrave proizvodnje sebuma i možda korišćenju niacinamida za minimiziranje izgleda pora. Mitiseri se mogu cediti sa pažnjom, dok se sa lojnim filamentima to ne preporučuje nikako!

Razumevanje razlike između mitisera i lojnih filamenata ključno je za pravilnu negu kože i izbegavanje nepotrebnih ili pogrešnih tretmana koji mogu više štetiti nego koristiti vašoj koži.

Mitiseri na nosu kod dece

 

Mitiseri na nosu kod dece mogu izgledati zabrinjavajuće, ali su sasvim normalni deo procesa odrastanja. Iako su mitiseri uobičajeniji kod adolescenata zbog hormonalnih promena koje mogu povećati proizvodnju sebuma, ni mlađa deca nisu imuna na ovaj problem.

 

mitiseri na nosu kod dece

 

A zašto?

Uzroci mitisera na nosu kod dece

  1. Povećana proizvodnja sebuma: Iako deca nemaju iste hormonalne promene kao adolescenti, određeni faktori kao što su genetika mogu mogu doprineti povećanoj proizvodnji sebuma, što može dovesti do začepljenja pora.
  2. Neadekvatna higijena kože: Ponekad, nepravilno ili nedovoljno čišćenje kože može dovesti do akumulacije mrtvih ćelija kože i sebuma, što rezultira mitiserima na nosu.
  3. Spoljni faktori: Izloženost prljavštini i zagađenju, kao i upotreba određenih proizvoda za kožu koji nisu prikladni za decu, mogu takođe doprineti formiranju mitisera na nosu.

Prevencija mitisera kod dece

  • Blaga rutina čišćenja: Učite decu važnosti redovnog pranja lica blagim čistačima koji neće iritirati ili isušiti njihovu kožu.
  • Hidratacija: Održavanje kože hidriranom pomoću blagih hidratantnih krema za decu može pomoći u održavanju zdravlja kože.
  • Edukacija o značaju higijene: Objasnite deci važnost čistih ruku i kako izbegavati dodirivanje lica i nosa prljavim rukama.

Izbegavajte ceđenje bubuljica: Važno je naučiti decu da ne stiskaju ili ne pokušavaju da sami uklone mitisere na nosu, jer to može dovesti do infekcija ili ožiljaka.

Iako mitiseri kod dece mogu izazvati zabrinutost, obično nisu razlog za veliku brigu i mogu se kontrolisati pravilnom negom i higijenom kože. Ključ je u blagom pristupu i edukaciji deteta o zdravim navikama nege kože.

Aknolin, kao blagi proizvod koji je na biljnoj bazi i bez štetnih sastojaka, može biti pravi izbor za to.

Prevencija mitisera na nosu

 

Prevencija mitisera na nosu zahteva doslednu i pažljivu negu kože, koja se fokusira na održavanje pora čistim i minimiziranje proizvodnje sebuma. Evo nekoliko ključnih saveta i preporuka koji mogu pomoći u sprečavanju nastanka mitisera:

Pravilno čišćenje lica

  • Dva puta dnevno: Pranje lica ujutru i uveče pomaže u uklanjanju viška sebuma, mrtvih ćelija kože i druge prljavštine koja se može nakupiti na koži tokom dana.
  • Blagi čistači: Koristite blage čistače koji neće iritirati kožu ni isušiti je, što može dovesti do prekomerne proizvodnje sebuma kao odgovora.

Redovna eksfolijacija

 

Koristite blage eksfolijante 2-3 puta nedeljno kako biste uklonili mrtve ćelije kože koje mogu začepiti pore. Eksfolijacija pomaže u održavanju glatke i čiste površine kože. Izbegavajte grube pilinge koji mogu iritirati kožu i pogoršati problem mitisera.

Korišćenje proizvoda na bazi salicilne kiseline

 

Ovaj sastojak je poznat po svojoj sposobnosti da prodre u pore i razloži višak sebuma i mrtve ćelije kože. Tražite proizvode koji sadrže salicilnu kiselinu kao sredstvo za borbu protiv mitisera.

Hidratacija

 

Koristite lagane hidratantne kreme koje neće začepiti pore. Proizvodi označeni kao „nekomedogeni“ su formulisani tako da minimiziraju rizik od začepljenja pora.

Izbegavajte teške i uljane proizvode

Teški make-up i uljani proizvodi za negu kože mogu doprineti začepljenju pora. Kada god je moguće, birajte lagane i nekomedogene proizvode.

Zaštita od sunca

 

Prekomerno izlaganje suncu može dovesti do dehidracije kože, što može stimulisati prekomernu proizvodnju sebuma. Koristite zaštitu od sunca kako biste izbegli ove efekte.

Zdrave životne navike

 

Održavanje dobre hidratacije i uravnotežene ishrane može imati pozitivan efekat na zdravlje vaše kože. Neke studije sugerišu da hrana s visokim glikemijskim indeksom može doprineti problemima kože, uključujući mitisere na nosu.

Prilagođavanjem vaše dnevne rutine nege kože i uvođenjem zdravih navika, možete značajno smanjiti pojavu mitisera na nosu i održati svoju kožu zdravom i čistom.

Kako se rešiti mitisera na nosu?

 

Da biste se efikasno rešili mitisera na nosu, postoji više pristupa i tretmana koji se mogu primeniti. Bitno je pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem tipu kože i specifičnim potrebama. Evo nekoliko efikasnih metoda:

1. Krema za mitisere na nosu

 

  • Kreme sa salicilnom kiselinom: Ove kreme deluju tako što prodire u pore, pomažući u rastvaranju začepljenja koja dovode do formiranja mitisera.
  • Retinoidne kreme: Retinoidi mogu pomoći u ubrzavanju obnove ćelija kože i smanjiti verovatnoću začepljenja pora, ali njih koristite samo noću, jer mogu učiniti kožu osetljivom na sunce

Iako su ovo dobra rešenja, nisu za dugoročnu primenu, jer će vremenom previše isušiti kožu. Ako prestanete da ih koristite , vrlo verovatno problem će se vratiti. Koži je potreban balans masnoće i dobro čišćenje, a ne totalno isušivanje masnoće i prečesta eksfolijacija koja narušava kožnu barijeru pa time i imunitet kože.

Zato je naš predlog ipak Aknolin set.

Redovnom primenom, Aknolin losion čisti pore, a ne isušuje kožu. Aknolin gel je na vodenoj bazi, nije komedogen, koža ga lepo upija i usvaja hranljive sastojke iz njega .

Možete saznati više o njima klikom na ovaj link: https://ovotaris.com/aknolin/

2. Ceđenje mitisera

 

Najsigurniji način za ceđenje mitisera je poseta dermatologu ili licenciranom estetičaru koji može profesionalno očistiti pore uz minimalan rizik od oštećenja kože. Ovo se zove komedoekspresija Ako se odlučite na samo-tretman, važno je to raditi nakon tuširanja kada su pore otvorene, koristeći čiste ruke i sterilne alate kao što je štapić za mitisere, ali ovo generalno nije preporučljivo zbog rizika od infekcije i ožiljaka.

3. Piling za mitisere na nosu

 

Uklanjanje mrtvih ćelija može doprineti smanjenju mitisera na nosu, a piling je način da to postignete.

  • Hemijski piling: Proizvodi koji sadrže AHA (alfa hidroksi kiseline) ili BHA (beta hidroksi kiseline) kao što je salicilna kiselina, efikasni su u uklanjanju mrtvih ćelija kože i čišćenju pora.
  • Fizički piling: Blagi pilingi sa finim abrazivnim česticama mogu pomoći, ali treba biti oprezan da se ne izazove iritacija ili oštećenje kože.

4. Trake za mitisere na nosu

 

Ove trake deluju tako što se lepe za površinu mitisera i fizički ih izvlače iz pora kada se traka ukloni. Iako mogu biti efikasne za trenutno uklanjanje vidljivih mitisera, ne tretiraju osnovni uzrok njihovog nastanka.

Dodatni Saveti

  • Redovna hidratacija: Održavanje kože hidriranom može smanjiti proizvodnju sebuma.
  • Pravilna ishrana: Ishrana bogata vitaminima i mineralima može doprineti zdravlju kože.
  • Izbegavanje teških kozmetičkih proizvoda: Koristite lagane i nekomedogene proizvode kako biste izbegli dodatno začepljenje pora.

Zapamtite, ključ uspeha u borbi protiv mitisera leži u doslednosti i pravilnoj brizi o koži.

Prirodni lekovi za mitisere na nosu

 

Prirodni lekovi mogu biti blaga i efikasna alternativa za osobe koje žele da smanje pojavu mitisera na koži. Međutim, važno je pristupiti im sa oprezom i razumeti pravilnu upotrebu, kao i potencijalne rizike.

 

mitiseri na nosu

 

Evo nekoliko popularnih kućnih tretmana:

Soda bikarbona

  • Kako koristiti: Pomešajte malu količinu sode bikarbone sa vodom da napravite pastu. Nanesite na područja pogođena mitiserima, nežno masirajte nekoliko minuta, a zatim isperite toplom vodom.
  • Upozorenja: Soda bikarbona može izazvati suvoću ili iritaciju, posebno kod osetljive kože. Preporučuje se koristiti ovaj tretman retko i uvek hidrirati kožu nakon upotrebe.

Limunov sok

  • Kako koristiti: Nanesite svež limunov sok direktno na područja sa mitiserima pomoću vate i ostavite da deluje preko noći. Isperite ujutro toplom vodom.
  • Upozorenja: Limunov sok može učiniti kožu osetljivom na sunce, što povećava rizik od opekotina od sunca. Uvek koristite SPF zaštitu tokom dana.

Med

  • Kako koristiti: Med ima antibakterijska svojstva. Može se nežno umasirati u kožu, ostaviti 10-15 minuta, a zatim isprati toplom vodom.
  • Upozorenja: Iako je med generalno siguran za upotrebu, testirajte malu količinu na koži kako biste bili sigurni da ne izaziva iritaciju.

Zeleni čaj

  • Kako koristiti: Antioksidanti u zelenom čaju mogu pomoći u smanjenju proizvodnje sebuma. Prelijte listove zelenog čaja toplom vodom, ostavite da se ohladi, a zatim koristite tečnost za pranje lica.
  • Upozorenja: Zeleni čaj je blag i retko izaziva iritaciju, ali kao i kod svih tretmana, preporučuje se pažnja.

Ulje čajevca

  • Kako koristiti: Ulje čajevca je poznato po svojim antimikrobnim svojstvima. Može se naneti direktno na mitisere razblaženo u nosećem ulju (kao što je kokosovo ili jojoba ulje) kako bi se izbegla iritacija.
  • Upozorenja: Nikada ne koristite nerazblaženo ulje čajevca na koži, jer može izazvati iritaciju ili alergijske reakcije.

Opšti saveti za bezbednost

  • Uvek testirajte tretman na malom području kože pre nego što ga primenite na većem području, kako biste bili sigurni da ne izaziva iritaciju ili alergijsku reakciju.
  • Ako imate osetljivu kožu ili postojeće kožne probleme, konsultujte se sa dermatologom pre korišćenja kućnih tretmana.
  • Imajte na umu da iako prirodni lekovi mogu pomoći u smanjenju pojavljivanja mitisera, oni možda neće biti dovoljno efikasni za sve tipove kože ili ozbiljnije probleme.

Kozmetički tretmani za mitisere na nosu

 

Kozmetički tretmani mogu ponuditi efikasna rešenja za one koji se bore sa mitiserima, naročito kada kućni tretmani ne daju željene rezultate. Evo nekoliko profesionalnih opcija koje su dostupne, zajedno sa objašnjenjem kako se razlikuju i savetima za odabir najboljeg tretmana.

Manuelno čišćenje

 

  • Opis: Manuelno čišćenje podrazumeva profesionalno uklanjanje mitisera, bubuljica, i drugih nečistoća iz pora, obično uz pomoć alata za ekstrakciju.
  • Za koga je: Ovo je osnovni tretman koji može koristiti skoro svako, posebno oni sa vidljivim mitiserima koji žele brzo rešenje.
  • Prednosti: Brzi rezultati; može smanjiti pojavu proširenih pora.
  • Nedostaci: Može izazvati crvenilo ili iritaciju kratko nakon tretmana; rizik od ožiljaka ako se ne izvodi pravilno.

Hemijski piling

 

  • Opis: Hemijski piling uključuje primenu hemijskog rastvora na kožu koji pomaže u uklanjanju gornjeg sloja mrtvih ćelija kože, otkrivajući glađu, obnovljenu kožu ispod.
  • Za koga je: Pogodno za osobe sa suvom, masnom, ili kombinovanom kožom koja pati od mitisera, finih linija, i blagih ožiljaka od akni.
  • Prednosti: Može dramatično poboljšati teksturu kože i smanjiti pojavu mitisera.
  • Nedostaci: Može zahtevati vreme oporavka; potencijal za crvenilo i ljuštenje.

Mikrodermoabrazija

 

  • Opis: Mikrodermoabrazija koristi fine kristale ili dijamantsku šipku za nežno brušenje površinskog sloja kože, uklanjajući mrtve ćelije kože i stimulisanje obnove ćelija.
  • Za koga je: Idealno za ljude sa blagim do umerenim problemima kože, uključujući fine linije, blage akne, i površinske mitisere.
  • Prednosti: Odmah vidljivi rezultati, sa minimalnim vremenom oporavka.
  • Nedostaci: Manje efikasno za duboke mitisere ili ožiljke; može biti potrebno više tretmana za dugotrajne rezultate.

Saveti za odabir pravog tretmana

 

Različiti tretmani su bolji za različite tipove kože i probleme. Na primer, hemijski pilinzi mogu biti bolji za masnu i aknama sklonu kožu, dok mikrodermoabrazija može biti bolja za osetljivu kožu.

Razgovor sa dermatologom ili licenciranim estetičarom može pomoći u određivanju najboljeg tretmana za vaše specifične potrebe.

Neki tretmani mogu biti skuplji ili zahtevati više vremena za oporavak od drugih. Važno je uzeti ovo u obzir prilikom planiranja tretmana.

Uklanjanje mitisera profesionalnim tretmanima može poboljšati izgled vaše kože i povećati vaše samopouzdanje. Međutim, ključ je u pronalaženju pravog tretmana koji odgovara vašem tipu kože i specifičnim potrebama.

Maske protiv mitisera na nosu

 

Maske mogu biti moćan alat u borbi protiv mitisera na nosu jer nude dubinsko čišćenje pora i pomažu u sprečavanju formiranja novih mitisera. Postoje različite vrste maski, uključujući one koje možete kupiti i koje možete sami napraviti.

Evo nekoliko preporuka:

Maske sa glinom ili aktivnim ugljem: Ove maske su odlične za apsorpciju viška ulja i nečistoća iz pora na nosu. Glina kao što je bentonit ili kaolin i aktivni ugalj su posebno efikasni za masnu i problematičnu kožu.

Maska sa medom i cimetom: Pomešajte dve kašike prirodnog meda sa jednom kašikom cimeta u prahu do formiranja paste. Nanesite na nos, ostavite da deluje 10-15 minuta, a zatim isperite. Med ima antibakterijska svojstva, dok cimet može pomoći u poboljšanju cirkulacije kože.

Maska sa jajetom i limunovim sokom: Razbijte jedno jaje i odvojite belance. Dodajte nekoliko kapi limunovog soka i nanesite na nos. Kada se osuši, isperite toplom vodom. Ova maska može pomoći u zatezanju pora i smanjenju viška sebuma.

Kako maske za lice mogu pomoći?

Maske za lice mogu pomoći u izvlačenju nečistoća iz pora, smanjujući vidljivost i formiranje mitisera.Određeni sastojci u maskama mogu pomoći u kontroli proizvodnje sebuma, smanjujući šanse za nastanak novih mitisera.

Za većinu maski, preporučuje se upotreba 1-2 puta nedeljno. Prečesta upotreba može iritirati kožu, posebno ako koristite maske sa snažnim sastojcima kao što su kiseline ili aktivni ugalj.

One su dopuna osnovnoj nezi kože, a osnovu mogu da čine dobar losion za lice i gel za akne.

Kada posetiti dermatologa zbog mitisera na nosu?

 

Iako se mnogi slučajevi mitisera mogu efikasno rešavati kod kuće ili uz pomoć proizvoda koji se mogu kupiti bez recepta , postoje situacije kada je poseta dermatologu preporučljiva ili čak neophodna. Evo nekoliko okolnosti koje signaliziraju da bi trebalo da zakažete sastanak sa dermatologom:

  1. Kada kućni tretmani ne pomažu: Ako ste isprobali različite kućne tretmane i proizvode bez vidljivog poboljšanja, dermatolog može preporučiti jače tretmane.
  2. Ako se mitiseri ponovo pojavljuju ili pogoršavaju: Ukoliko se vaši mitiseri na nosu stalno vraćaju ili se njihovo stanje pogoršava, to može ukazivati na potrebu za profesionalnom intervencijom.
  3. Za ozbiljne ili uporne akne: Mitiseri na nosu mogu biti deo šireg problema sa aknama. Dermatolozi mogu ponuditi prilagođene tretmane za vaš specifičan tip i težinu akni.
  4. Kada dođe do infekcije ili ožiljaka: Nepravilno rukovanje mitiserima na nosu (poput stiskanja) može dovesti do infekcije ili ožiljaka. Dermatolog može ponuditi tretmane za lečenje ovih problema.

Dermatolozi imaju pristup nizu profesionalnih tretmana koji mogu uključivati:

Topičke retinoide: Pomažu u čišćenju pora i mogu smanjiti formiranje novih mitisera.

Profesionalne proceduralne opcije: Ovo može uključivati hemijske pilinge, mikrodermoabraziju, i laserske tretmane, koji mogu efikasno smanjiti ili ukloniti mitisere.

Ekstrakcija: Dermatolozi takođe mogu profesionalno izvršiti ekstrakciju mitisera, smanjujući rizik od infekcije ili ožiljaka.

Ako imate bilo kakve brige ili pitanja o mitiserima ili bilo kojem drugom problemu sa kožom, poseta dermatologu može biti dragocen korak ka postizanju čiste i zdrave kože

U borbi protiv mitisera na nosu, ključno je usvojiti sveobuhvatan pristup koji uključuje pravilnu dnevnu negu kože, primenu efikasnih kućnih i prirodnih tretmana, razmatranje profesionalnih kozmetičkih procedura kada je potrebno.

Važno je zapamtiti da je strpljenje ključno i da održavanje zdrave kože zahteva doslednost i prilagodljivost u rutini nege. Za tako nešto, potreban vam je proizvod koji je efikasan, a koji je ujedno na biljnoj bazi i bez potencijalno štetnih sastojaka.

Mnogi korisnici su već kao svog saveznika u ratu protiv mitisera na nosu izabrali Aknolin set.

Ako i vi odlučite isto – imamo sjajnu vest za vas!

Poručite Aknolin set koji uključuje losion i gel u kompletu i dobijate popust od 20% .

Sve što treba da uradite je da popunite ovu formu svojim podacima i počnite polako da se pozdravljate sa mitiserima na nosu.

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

AKNOLIN SET

3640 RSD 72 KM 35 EUR

2920 RSD

58 KM

29 EUR

 

AKNOLIN GEL

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

AKNOLIN LOSION

1750 RSD

35 KM

17 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima, i Aknolin će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna