fbpx
kako ukloniti mitisere

Kako se rešiti mitisera? Ultimativni vodič do čistog lica!

Otkrijte kako se rešiti mitiserima. Saznajte šta  ih uzrokuje, kako ih sprečiti i šta sve pomaže da konačno nestanu. Jedna stvar je ključna!

U potrazi za besprekornom kožom, mitiseri često postaju izazov koji nas iznova podseća na potrebu za pravilnom negom kože. Oni su ti mali, ali uporni neprijatelji koji mogu umanjiti naše samopouzdanje. Ali, nema potrebe za očajavanjem! U ovom tekstu istražićemo sve što treba da znate o mitiserima – od uzroka do efikasnih tretmana. Pripremite se da otkrijete kako da očistite svoju kožu i vratite joj sjaj bez traga crnih tačkica

Šta su mitiseri?

 

Mitiseri, poznati i kao otvoreni komedoni, su sitne crne tačkice koje se pojavljuju na koži. Nastaju kada se pore začepi kombinacijom sebuma (prirodna masnoća kože) i mrtvih ćelija kože.

Ove tačkice su često vidljive na površini kože i mogu se pojaviti na različitim delovima tela, posebno na licu, čelu, nosu, bradi i leđima. Mitiseri su čest problem kože, ali uz pravilnu negu i tretmane moguće je kontrolisati njihovu pojavu i održavati kožu zdravom i čistom.

U čemu je razlika između mitisera i akni?

 

Mitisere i akne često možemo pomešati, ali postoji bitna razlika između ova dva problema kože.

  •  Mitisere karakteriše prisustvo sitnih crnih tačkica na koži, poznatih kao otvoreni komedoni, koje nastaju zbog začepljenja pora mešavinom sebuma i mrtvih ćelija kože. Kada ova nakupina oksidira, dolazi do toga da pocrni.
  • S druge strane, akne uključuju različite vrste bubuljica i zapaljenih promena na koži, poput crvenih bubuljica, gnojnih kvržica ili cisti.

 

mitiseri

 

Bez obzira da li imate mitisere, bubuljice ili sve to u kompletu, rešenje je jedno: adekvatna nega kože.

Pod stim podrazumevamo negu koja je na biljnoj bazi, a koja radi dvostruko: čisti pore ( kako ne bi došlo nakupljanja sebuma i mrtvih ćelija kože u njima i tako stvaranja mitisera) i smanjuje upale i umiruje kožu (ako je lice problematično) .

Ovakvu negu protiv bubuljica nudi samo Aknolin set.

  • Aknolin losion čisti lice i pore
  • Aknolin gel umiruje lice i zautavlja bubuljice

Više o njegovom sastavu i načinu dejstva saznajte na ovom linku: https://ovotaris.com/aknolin/

Jana se uverila u moć ovog seta na svom licu. Oduševljena je i svima priča o njemu.

Pogledajte njene rezultate na ovoj slici.

 

Lokacije na telu gde se najčešće pojavljuju mitiseri

 

Mitisere možemo pronaći na različitim delovima tela, ali postoji nekoliko uobičajenih lokacija gde se oni najčešće pojavljuju.

  • Mitiseri na licu: Licem obično dominiraju mitiseri zbog veće koncentracije lojnih žlezda. Osim toga, tu se nalaze i delikatni delovi kože poput obraza, čela i područja oko usta, gde se često zadržava višak sebuma i prljavština, doprinoseći stvaranju mitisera.
  • Mitiseri na čelu: Na čelu se mitiseri pojavljuju iz istih razloga kao i na licu, ali ovde je važno i obratiti pažnju na faktore kao što su korišćenje šešira, kapa ili povećan nivo znojenja koji mogu dodatno pogoršati problem.
  • Mitiseri na nosu: Nos je područje gde su pore posebno izražene i sklonije začepljenju. Na ovom delu lica mitiseri su često vidljiviji jer se sebum i mrtve ćelije kože lako zadržavaju u porama.
  • Mitiseri na bradi: Brada može biti područje gde se mitiseri često pojavljuju, posebno kod muškaraca koji imaju gustu dlaku na tom području. Takođe, korišćenje uljanih proizvoda za negu brade može dodatno pogoršati ovaj problem.
  • Mitiseri na leđima: Mitiseri na leđima su česti, posebno kod osoba koje imaju masniju kožu ili su sklone znojenju. Nedovoljna higijena, nošenje tesne odeće i korišćenje uljanih ili teških hidratantnih krema takođe mogu doprineti pojavi mitisera na leđima.

Mitiseri se često pojavljuju na ovim delovima tela iz nekoliko razloga:

Veća koncentracija lojnih žlezda: Ovi delovi tela imaju veću koncentraciju lojnih žlezda koje proizvode sebum, prirodnu masnoću koja održava kožu hidriranom. Povećana proizvodnja sebuma može dovesti do začepljenja pora i pojave mitisera.

Izraženije pore: Na nekim delovima tela, kao što su nos i čelo, pore su izraženije i veće, što znači da su podložnije začepljenju i nakupljanju sebuma i mrtvih ćelija kože.

Više izloženosti spoljnim faktorima: Delovi tela kao što su lice i leđa su obično više izloženi spoljnim faktorima poput sunca, vetra, prašine i zagađenja. Ovi faktori mogu doprineti začepljenju pora i pojavi mitisera.

Hormonalne promene: Hormonalne promene, kao što su pubertet, trudnoća ili menstruacija, mogu uticati na povećanu proizvodnju sebuma i izazvati pojavu mitisera na određenim delovima tela.

Nedovoljna higijena: Nedovoljna higijena kože može doprineti nakupljanju prljavštine, bakterija i viška sebuma, što može dovesti do začepljenja pora i pojave mitisera.

Uzroci nastanka mitisera

 

Mitiseri su često rezultat kombinacije različitih faktora koji doprinose začepljenju pora i nakupljanju sebuma i mrtvih ćelija kože.

Evo detaljnog objašnjenja:

  1. Prekomerna proizvodnja sebuma: Lojne žlezde u koži proizvode sebum, prirodno ulje koje održava kožu hidriranom. Međutim, prekomerna proizvodnja sebuma može dovesti do masne kože lica i  začepljenja pora i pojave mitisera.
  2. Nakupljanje mrtvih ćelija kože: Svaki dan, naša koža se prirodno obnavlja, a mrtve ćelije kože se skidaju kako bi se napravilo mesto za nove. Međutim, ako se ove mrtve ćelije kože ne uklone pravilno, mogu se nakupiti u porama i doprineti stvaranju mitisera.
  3. Hormonalne promene: Hormonalne promene, kao što su pubertet, menstruacija, trudnoća ili hormonalni poremećaji, mogu uticati na povećanu proizvodnju sebuma i izazvati pojavu mitisera.
  4. Masna hrana: Konzumiranje masne hrane može povećati proizvodnju sebuma u koži, što može doprineti začepljenju pora i pojavi mitisera.
  5. Nedovoljna hidratacija: Nedovoljno unošenje vode može dovesti do dehidratacije kože i povećane proizvodnje sebuma, što može pogoršati problem .
  6. Nedovoljna higijena kože: Nedovoljna higijena kože može doprineti nakupljanju prljavštine, bakterija i mrtvih ćelija kože.

Sve ove faktore treba uzeti u obzir prilikom planiranja rutine nege kože i promene životnih navika kako biste smanjili pojavu mitisera i održali kožu čistom i zdravom.

Mitiseri mogu predstavljati početak procesa koji može dovesti do pojave akni.

Ako se mitiseri ne tretiraju ili ako se iritiraju dodatnim faktorima poput nečiste kože, bakterija ili hormonskih promena, mogu postati zapaljeni i razviti se u akne.

Stoga je važno redovno čistiti kožu, koristiti odgovarajuće proizvode za negu kože, izbegavati faktore koji mogu iritirati kožu i pratiti bilo kakve promene na koži kako bi se sprečila transformacija mitisera u akne. Ako primetite da se problem pogoršava ili ako imate problema sa aknama, preporučuje se da se konsultujete sa dermatologom radi odgovarajućeg tretmana i saveta.

Prevencija mitisera i saveti za svakodnevnu negu

 

Najbolje rešenje za mitisere je prevencija. Evo kako treba da izgleda.

  1. Redovno čišćenje kože: Operite lice najmanje dva puta dnevno, ujutru i uveče, koristeći blagi, pH-neutralni čistač koji odgovara vašem tipu kože. Nakon toga upotrebite losion za lice, kako biste temeljno skinuli sve – pa i ostatke čistača. Nakon losiona,  nanesite gel za bubuljice
  2. Izbegavajte preterano trljanje: Budite nežni prema koži i izbegavajte preterano trljanje ili često pranje koje može iritirati kožu i pogoršati problem mitisera.
  3. Ne zaboravite na ostale delove tela: Osim lica, redovno čistite i druge delove tela gde se često pojavljuju mitiseri, poput grudi, leđa i vrata.

Preporuke za proizvode za čišćenje koji mogu pomoći u prevenciji mitisera:

  1. Gelovi ili pena za čišćenje: Odaberite proizvode koji sadrže sastojke poput salicilne kiseline ili glikolne kiseline koje mogu pomoći u čišćenju pora i sprečiti začepljenje.
  2. Blagi eksfolijatori: Koristite blage pilinge ili eksfolijatore jednom do dva puta nedeljno kako biste uklonili mrtve ćelije kože i sprečili nakupljanje prljavštine i sebuma.
  3. Losioni za lice: Onmogu pomoći u balansiranju pH vrednosti kože i uklanjanju preostalih nečistoća nakon čišćenja.

Značaj hidratacije kože i kako pravilno hidrirati kožu:

Hidratacija je bitna, jer hidrirana koža ne proizvodi previše masnoće.

  1. Koristite lagane hidratantne kreme: Odaberite hidratantne kreme koje su lagane teksture i nekomedogene kako ne bi začepljivale pore.
  2. Nemojte preskakati hidrataciju: Čak i ako imate masnu kožu, hidratacija je važna jer može pomoći u održavanju ravnoteže vlage u koži i sprečavanju prekomerne proizvodnje sebuma.
  3. Koristite proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu ili glicerin: Ovi sastojci mogu pomoći u zadržavanju vlage u koži i održavanju hidriranog izgleda.

Pravilna higijena kože, odgovarajući proizvodi za čišćenje i adekvatna hidratacija ključni su faktori u prevenciji mitisera i održavanju zdrave i čiste kože.

Kada birate kozmetiku koja se bori protiv mitisera, korisno je obratiti pažnju na sastojke koji imaju dokazano dejstvo u čišćenju pora i sprečavanju začepljenja. Evo nekoliko ključnih sastojaka koje treba potražiti:

  1. Salicilna kiselina: Ova beta-hidroksi kiselina prodire duboko u pore i pomaže u uklanjanju viška sebuma, mrtvih ćelija kože i bakterija koje mogu dovesti do mitisera.
  2. Glikolna kiselina: Ova alfa-hidroksi kiselina takođe ima eksfolijantna svojstva i može pomoći u uklanjanju mrtvih ćelija kože, čime se sprečava začepljenje pora.
  3. Retinoidi: Retinoidi, poput retinola ili tretinoina, su derivati vitamina A koji mogu poboljšati teksturu kože, stimulisati obnavljanje ćelija i smanjiti pojavu mitisera.
  4. Niacinamid: Ovaj sastojak, poznat i kao vitamin B3, može pomoći u smanjenju proizvodnje sebuma i upala na koži, što može doprineti smanjenju mitisera.
  5. Cink: Cink ima antiinflamatorna svojstva i može pomoći u smanjenju crvenila i upala na koži, čime se sprečava pojava mitisera.
  6. Hijaluronska kiselina: Ova hidratantna kiselina može pomoći u održavanju hidrirane kože bez začepljivanja pora.
  7. Ekstrakti biljaka: Određeni ekstrakti biljaka poput ulja čajevca, lavande, kamilice,  kore hrasta ili hamamelisa. aloe vere, kore primorskog bora mogu imati antioksidativna i umirujuća svojstva koja mogu pomoći u održavanju čiste i zdrave kože.

Birajte proizvode koji sadrže kombinaciju ovih sastojaka kako biste maksimalno iskoristili njihovu efikasnost u borbi protiv mitisera.

Kako se rešti mitisera?

Evo nekoliko načina kako se rešiti mitisera, uključujući kreme, trake, prirodne lekove i kućne tretmane.

 

kako se rešiti mitisera

Krema za mitisere, gel za bubuljice

Kreme za mitisere su preparati namenjeni za lokalnu primenu na koži koja je sklona mitiserima, posebno na licu, čelu, nosu i bradi.  Kada koristite kreme za mitisere, važno je da budete dosledni u primeni i da pratite uputstva proizvođača. Ovi preparati obično treba da se koriste jednom do dva puta dnevno, u zavisnosti od koncentracije aktivnih sastojaka i preporuka dermatologa.

Gelovi za mitisere i kreme za mitisere  imaju neke razlike u formulaciji i načinu delovanja.

Evo nekoliko prednosti gela za mitisere u odnosu na kremu:

  1. Lakša tekstura: Gelovi za mitisere obično imaju lakšu teksturu u poređenju sa kremama, jer su na vodenoj bazi,  što znači da se brže upijaju u kožu i ne ostavljaju masni ili težak osećaj na licu. To može biti posebno pogodno za osobe sa masnom kožom, jer gelovi ne dodaju dodatnu težinu ili masnoću koži.
  2. Manje verovatno da će začepiti pore: Budući da gelovi imaju laganiju teksturu i brže se upijaju, manje su verovatno da će začepiti pore i doprineti stvaranju novih mitisera. Ovo je posebno važno za osobe koje već imaju problem sa začepljenim porama i mitiserima.
  3. Brže delovanje: Gelovi za mitisere često imaju formulu koja omogućava brže prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, što može rezultirati bržim i efikasnijim rezultatima u smanjenju mitisera.
  4. Manje iritacije: Gelovi obično imaju blažu formulaciju i manje su verovatno da će izazvati iritaciju ili alergijske reakcije na koži. To može biti posebno važno za osobe sa osetljivom kožom koje su sklonije reakcijama na određene sastojke u kozmetičkim proizvodima.
  5. Prikladniji za dnevnu upotrebu: Zbog svoje lagane teksture i brzog upijanja, gelovi za mitisere često su prikladniji za svakodnevnu upotrebu, posebno tokom dana ispod šminke ili drugih proizvoda za negu kože.

Uzimajući u obzir ove prednosti, gelovi za mitisere mogu biti odličan izbor za osobe koje traže lagani, brzo delujući proizvod za tretiranje mitisera i održavanje čiste i zdrave kože.

Aknolin gel i Aknolin set su idealan spoj za negu lica sklonog aknama i mitiserima. Zašto je tako, kakva su iskustva i gde se mogu nabaviti, saznajte klikom na ovaj link: https://ovotaris.com/aknolin/

Trake za mitisere

 

Trake za mitisere su popularan izbor za brzo uklanjanje mitisera i nečistoća iz pora. One su obično prekrivene lepljivim materijalom koji se prilagođava koži. Kada se pritisnu na kožu i ostave da se osuše, lepljiva površina privlači sebum, nečistoće i mitisere iz pora. Nakon što se traka osuši, brzo se iščupa, a sa njom se uklanjaju i nečistoće iz pora. To može biti brz i jednostavan način za čišćenje pora bez potrebe za korišćenjem različitih proizvoda.

Ipak, treba biti oprezan pri korišćenju traka jer njihovo agresivno uklanjanje može izazvati iritaciju kože, posebno kod osoba sa osetljivom ili sklonom aknama. Pogotovo ukoliko se trake koriste prečesto ili se koriste na osetljivim područjima kože poput okoline očiju. Trake za mitisere obično ciljaju samo površinske nečistoće i mitisere, pa mogu biti manje efikasne u čišćenju dubokih pora ili rešavanju problema sa masnom kožom dugoročno.

Trake za mitisere mogu biti korisne kao dodatak redovnoj rutini čišćenja kože, ali ne bi trebalo da budu osnovni metod nege kože.

Prirodni i kućni lekovi protiv mitisera

 

Evo nekoliko recepata za prirodne lekove i kućne tretmane koji mogu pomoći u borbi protiv mitisera:

Maska od gline, meda i limuna:

  • Sastojci:
    • 1 kašika gline (bilo koje vrste – bela, zelena, crvena)
    • 1 kašičica meda
    • Sok od pola limuna
  • Priprema i upotreba:
    • Pomešajte sve sastojke kako biste napravili glatku pastu.
    • Nanesite masku na čisto lice i ostavite da deluje 10-15 minuta.
    • Isperite toplom vodom.

Ova maska pomaže u čišćenju pora, apsorbuje višak sebuma i osvežava kožu.

Parna kupka za lice

  • Sastojci:
    • Posuda za vruću vodu
    • Peškir
  • Priprema i upotreba:
    • Zagrejte vodu u posudi dok ne proključa.
    • Sklonite posudu s vrućom vodom s ringle.
    • Nagnite se nad posudu, pokrijte glavu peškirom i parite lice 5-10 minuta.

Ovo otvara pore i omekšava kožu, olakšavajući uklanjanje mitisera.

Piling sa šećerom

  • Sastojci:
    • 1 kašika smeđeg šećera
    • 1 kašika kokosovog ulja
  • Priprema i upotreba:
    • Pomešajte šećer i kokosovo ulje kako biste napravili pastu.
    • Nežno masirajte pastu po vlažnoj koži lica kružnim pokretima.
    • Isperite lice toplom vodom.

Ovaj piling pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože i otvaranju pora.

Maska od čajnog drveta:

  • Sastojci:
    • 2-3 kapi esencijalnog ulja čajnog drveta
    • 1 kašičica meda
  • Priprema i upotreba:
    • Pomešajte esencijalno ulje čajnog drveta i med.
    • Nanesite masku na problematična područja i ostavite da deluje 10-15 minuta.
    • Isperite lice toplom vodom.

Čajno drvo ima antibakterijska svojstva koja pomažu u smanjenju upala i sprečavaju nastanak novih mitisera.

Ovi prirodni lekovi i kućni tretmani mogu biti efikasni u smanjenju mitisera i poboljšanju opšteg stanja kože. Važno je redovno primenjivati ih i pratiti reakciju vaše kože kako biste pronašli najbolju rutinu nege koja odgovara vašim potrebama

Ceđenje mitisera – da ili ne?

 

Ceđenje bubuljica i mitisera često se smatra kontroverznim pristupom u nezi kože. Iako može pružiti trenutno olakšanje u uklanjanju mitisera, postoji niz potencijalnih rizika i negativnih posledica koje treba uzeti u obzir.

Ručno ceđenje mitisera može dovesti do iritacije kože, infekcija, ožiljaka i daljeg začepljenja pora. Pritisak koji se primenjuje tokom ceđenja može oštetiti okolna tkiva i proširiti upalu.

Dodatno, nepravilno ceđenje može dovesti do stvaranja dubokih ožiljaka na koži. Stoga je preporučljivo izbegavati ceđenje mitisera kod kuće i umesto toga koristiti blage metode čišćenja i tretmane koje preporučuje dermatolog. U slučaju potrebe za uklanjanjem mitisera, najbolje je posetiti stručnjaka poput kozmetičara ili dermatologa koji će profesionalno izvesti postupak bez rizika od oštećenja kože.

Štapić za mitisere je alat koji se koristi za precizno uklanjanje pojedinačnih mitisera. Ovaj alat obično ima tanki vrh koji omogućava precizno ciljanje mitisera i njihovo lagano izvlačenje iz pora. Međutim, treba biti oprezan prilikom korišćenja štapića za mitisere, jer nepravilna upotreba može dovesti do iritacije kože, ožiljaka i infekcija. Pre upotrebe, važno je očistiti kožu i dezinfikovati alat kako bi se smanjio rizik od infekcije. Takođe je preporučljivo koristiti štapić za mitisere samo za zrele mitisere koji su spremni za izvlačenje, izbegavajući prekomernu upotrebu koja može oštetiti kožu. Ukoliko niste sigurni kako pravilno koristiti štapić za mitisere, najbolje je potražiti savet stručnjaka kao što su kozmetičari ili dermatolozi.

U nastavku više o rešenjima za mitisere koja oni nude…

Profesionalni tretmani za uklanjanje mitisera

 

Postoje različite profesionalne metode uklanjanja mitisera koje mogu pružiti efikasne rezultate. Evo opisa nekoliko takvih metoda:

  1. Mehaničko čišćenje: Ovo je tradicionalna metoda uklanjanja mitisera koja se obično izvodi u salonima lepote ili dermatološkim ordinacijama. Proces uključuje ručno izvlačenje mitisera iz pora pomoću sterilnih instrumenata poput pinceta i ekstraktora. Stručnjak pažljivo istiskuje mitisere kako bi uklonio nagomilane nečistoće i sebum iz pora. Ova metoda može biti efikasna, ali zahteva veštinu i pažljivost kako bi se izbegla iritacija i oštećenja kože.
  2. Hemijski pilinzi: Oni koriste različite hemijske supstance poput voćnih kiselina, salicilne kiseline ili retinoida kako bi se uklonile površinske slojeve kože i očistile pore. Ovi pilinzi mogu pomoći u uklanjanju mrtvih ćelija kože, viška sebuma i nečistoća iz pora, što može smanjiti pojavu mitisera. Hemijski pilinzi mogu biti blagi ili duboki, a vrsta pilinga koja će se primeniti zavisi od individualnih potreba kože i željenih rezultata.
  3. Laseri: Laseri se sve više koriste u tretmanima kože, uključujući i uklanjanje mitisera. Laserska terapija može ciljati mitisere i druge nečistoće u porama, smanjujući njihovu vidljivost i sprečavajući dalje začepljenje. Laserski tretmani mogu uključivati različite vrste lasera, kao što su Nd:YAG laseri, Er:YAG laseri ili IPL (intenzivna pulsirajuća svetlost), i mogu se prilagoditi individualnim potrebama pacijenta.
  4. Dubinsko čišćenje lica je postupak koji temeljno čisti kožu, uklanjajući nečistoće iz dubljih slojeva pora. Uključuje čišćenje, piling, otvaranje pora toplom parom, izvlačenje mitisera i hidrataciju kože. Ovaj tretman se obično izvodi u salonima lepote i može poboljšati teksturu i čistoću kože.

Svaka od ovih metoda ima svoje prednosti i ograničenja, pa je važno konsultovati se sa stručnjakom kako biste odabrali najbolju opciju za svoju kožu i ciljeve. Takođe, redovno održavanje higijene kože i primena odgovarajuće rutine nege takođe mogu pomoći u sprečavanju pojave mitisera i održavanju zdrave i čiste kože

Analiza tipa kože: Pre nego što odaberete tretman, važno je da prepoznate tip svoje kože – da li je masna, suva, kombinovana ili osetljiva. Različiti tipovi kože zahtevaju različite pristupe tretmanu mitisera.

Često postavljana pitanja o mitiserima (FAQ)

 

Evo odgovora na dodatnih pet često postavljanih pitanja o mitiserima:

  1. Da li su svi mitiseri crne boje? Ne, iako su crni mitiseri najčešći, mogu biti i drugih boja. Postoje i beli i žuti mitiseri, u zavisnosti od stepena oksidacije sebuma.
  2. Da li se mitiseri mogu pojaviti i kod starijih osoba? Da, mitiseri se mogu pojaviti i kod starijih osoba. Iako su češći kod adolescenata, promene u koži i proizvodnji sebuma mogu dovesti do pojave mitisera i kod starijih osoba.
  3. Zašto se javljaju mitiseri kod dece? Mitiseri kod dece mogu se pojaviti zbog sličnih razloga kao i kod odraslih, uključujući hormonalne promene, genetsku predispoziciju i nepravilnu higijenu kože.
  4. Da li tretmani za mitisere imaju trenutne rezultate? Ne, većina tretmana za mitisere zahteva vreme da bi pokazali vidljive rezultate. Iako neki tretmani, poput pilinga ili čišćenja pora, mogu trenutno poboljšati izgled kože, trajni rezultati obično zahtevaju redovnu upotrebu proizvoda tokom određenog vremenskog perioda.
  5. Da li se mitiseri mogu trajno ukloniti? Bez nege, ne. Redovna nega kože i pravilna upotreba proizvoda za čišćenje i tretmane mogu pomoći u smanjenju njihove pojave i poboljšanju izgleda kože.

Kontinuirana nega je ključan odgovor na pitanje kako se rešiti mitisera . Održavajte redovnu rutinu čišćenja i tretiranja kože kako biste sprečili pojavljivanje.

Aknolin set je idealan spoj sastojaka za ovaj poduhvat – uklanjanje mitisera. Mnogi su već uspeli da ih se reše zahvaljujući njemu. I vi možete biti među njima.

Da zaokružite negu i dobijete kompletne rezultate, napravili smo specijalnu ponudu sasmo za kupovinu celog seta ( Aknolin gel + losion)

NABAVITE SVOJ AKNOLIN SET SA POPUSTOM OD 20%  

ili poručite pojedinačno, ako vam tako više odgovara.

Dovoljno je da popunite ovu formu.

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

AKNOLIN SET

3640 RSD 72 KM 35 EUR

2920 RSD

58 KM

29 EUR

 

AKNOLIN GEL

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

AKNOLIN LOSION

1750 RSD

35 KM

17 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima, i Aknolin će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna