fbpx
kako najbrže osušiti bubuljice

TOP saveti kako najbrže osušiti bubuljice

Kako najbrže osušiti bubuljice i učiniti da vam bubuljice nestanu za tren oka? Saveti koji će vam koristiti su ispred vas. Pratite pažljivo.

Koliko puta vam se desilo da vam izbiju bubuljice, a vi imate važan sastanak? Da li ste pokušavali da se na najbrži način otarasite ovih dosada sa lica?

Pitate se kako najbrže osušiti bubuljice?

Mnogi od nas to pokušavaju na pogrešan način. U želji da ih što pre uklonite pravite greške prilikom tog procesa. Uglavnom pokušavate da ih cedite kako bi se one što pre zasušile?!

To nikako – jedno od osnovnih pravila je da nikada ne cedite bubuljice.

One na taj način neće brže proći, niti će se zasušiti. Ovaj proces će vam dodatno iziritirati kožu. Otok i crvenilo će biti još vidljiviji, a vi rizikujete da prenesete bakterije iz gnoja na ostalim delovima kože.

Odmah ćemo vam reći da je to pogrešan način. 

Ali, kako onda najbrže osušiti bubuljice?

Znamo da je teško suzdržati se od stiskanja bubuljice i ceđenja gnoja, ali potrudite se da promenite loše navike i usvojite neke nove metode koji će vam olakšati sušenje bubuljice.

Sa metodama koje vam mi nudimo brzo i lako ćete se rešiti bubuljica. Otok, crvenilo i gnoj će nestati u rekordnom roku. 

Nećete verovati kako će se gnoj povlačiti zajedno sa bubuljicom, i na kraju potpuno nestati. TOP saveti kako najbrže osušiti bubuljice će vam zaista u tome pomoći.

U ovom tekstu ćemo vam nabrojati sve korisne sastojke i preparate sa kojima ćete najbrže osušiti bubuljice. 

Koristite biljne losione za dubinsko čišćenje pora. Oni su najbolji kod problematične kože. Sa njima ne može doći do neželjenih reakcija. 

Losioni koji su napravljeni isključivo od biljaka, jako dobro čiste kožu i suše bubuljice, jer su mešavine tih biljaka odlična kombinacija za uklanjanje bubuljica. Jedan od takvih biljnih losiona koji je sastavljen od ulja i ekstrakata biljaka je Aknolin losion. Iskustvo mnogobrojnih korisnika govori da efikasno čisti kožu i otklanja bubuljice.

Osim losiona, u setu se nalazi i gel za bubuljice. Uverite se u moć ovih proizvoda klikom na link: https://ovotaris.com/aknolin/

Milica je bila očajna i tužna, jer mnogo toga je probala, a bubuljica je bilo sve više na licu. Kada je čula za Aknolin, odmah ga je naručila.

Za samo tri nedelje bubuljice na licu su počele da se smanjuju, a nakon dva meseca lice je bilo ponovo čisto. Svima koji se muče sa bubuljicama preporučuje ovaj set.

Kako najbrže osušiti bubuljice ledom?

Led koristite u prvoj fazi sušenja bubuljica. 

Led će vam pomoči da se smanji upala i crvenilo. Led takođe deluje na cirkulaciju, poboljšava dotok krvi i sužava pore.

Uzmite kockicu leda, umotajte u čistu, sterilnu gazu ili krpu. Kružnim pokretima prelazite preko bubuljice na licu. Led držite na bubuljicu nekoliko minuta, zatim sklonite. Odmorite nekoliko minuta, pa ponovite postupak. 

Neka ovaj postupak traje najduže 20 minuta. Ako je bubuljica potkožna suviše upaljena i bolna, savetujemo vam da ledom prelazite samo preko kože oko bubuljice. Drugi način je da hladnom vodom nakvasite gazu ili tupfer i tako direktno postavite preko bubuljice. 

Ovaj postupak kvašenja hladnom vodom ponavljajte čim se gaza zagreje.

 

Aspirin za bubuljice

Ispostavilo se da aspirin može umiriti akne isto kao što umiruje glavobolju.

Zbog sadržaja salicilne kiseline, aspirin smanjuje upalu bubuljica i isušuje ih.

Pokazao se kao jako efikasan i brz tretman u sušenju i lečenju bubuljica.

Kako aspirinom najbrže osušiti bubuljice?

Smrvite jedan aspirin i dodajte nekoliko kapi vode tako da se formira pasta. Ovu pastu nanesite na bubuljicu i ostavite je da deluje preko noći, bez ispiranja. Ujutru isperite lice i videćete neverovatan efekat.

Aknolin set najbrži način

Kako najbrže osušiti bubuljice uz pomoć Aknolin seta?

Aknolin set je prirodni preparat.

Sastoji se iz Aknolin losiona i Aknolin gela za lice

Ovaj set čini savršen spoj za uklanjanje i sušenje bubuljica. Služi i kao preventiva kako ne bi nastale nove akne. Jako brzo suši bubuljice jer je set sačinjen od pažljivo biranih biljnih komponenti.

Ako nemate vremena da sve, gore navedene maske pravite, sa ovim prirodnim preparatom nećete pogrešiti. Aknolin set će vam olakšati i ubrzati proces sušenja bubuljica.

Aknolin losion dubinski čisti pore, sužava ih, uklanja višak sebuma i suši bubuljice.

Aknolin gel vam vraća elastičnost i sjaj, čini kožu hidriranom i mekom. Pravi zaštitni sloj kako bi zaštitio kožu od spoljnih negativnih uticaja.

Ovaj set je pogodan za masnu kožu. Možete ga naručiti na sledećem linku: https://ovotaris.com/aknolin/

Krečno mleko za bubuljice

Krečno mleko predstavlja kombinaciju talka, cink oksida i glicerola, pa je jako efikasno u sušenju bubuljica.

Za najbolji efekat, krečno mleko nanesite uveče na bubuljice, ujutru ga isperite. Možete ga naći u svim apotekama.

Cink oksid

Cink oksid možete pronaći u nekim kremama kao što su kreme za bebe. Ima antiinflamatorna dejstva, takođe deluje na sužavanje pora, a najbrže će osušiti bubuljice.

Cink takođe možete pronaći i u apotekama.

Bebi puder za bubuljice

Bebi puder sadrži talk, cink oksid i magnezijum karbonat. Puder za bebe upija vlagu i višak sebuma, smanjuje upalu i sprečava svrab i peckanje.

Stvarno je jako dobra alternativa ako u kući nemate ništa drugo za bubuljice.

Nakon što ste očistili lice, nanesite bebi puder u tankom sloju, ostavite na licu 15- 20 minuta, kako bi upio višak masnoće. Nakon toga operite lice mlakom vodom.

Bebi puder je dostupan svuda, i u apotekama i drogerijama. 

Pantenol gel

Pantenol je derivat vitamina B5.

Jako dobro deluje na bubuljice i na celokupan izgled kože. Smanjuje upalu, deluje na brže zarastanje bubuljice, hidrira kožu i daje joj elastičnost, potrebnu vlagu i sjaj.

Kupuje se u svim apotekama. Pantenol gel je bolji od kreme za bubuljice, jer ostavlja manje masnoće na licu, pa je pogodniji za sušenje bubuljica od pantenol kreme.

Korektor za bubuljice

Korišćenjem korektora, koji u svom sastavu ima ulje čajevca ili aloe vere, lavande ili nekog drugog biljnog sastojka, imaćete dve dobrobiti. Prva je to što ćete bojom korektora moći u trenutku da prikrijete i zamaskirate bubuljicu.

Druga dobrobit je ta što ako ga koristite svakodnevno, biljni ekstrakti iz korektora će vam brzo osušiti bubuljice.

Pasta za zube

Pasta za zube nije prvi izbor u sušenju bubuljica, ali će vam dobro doći kada nemate pri ruci nijedan drugi preparat. Kao alternativa je odličan izbor.

Nanesite je pre spavanja na bubuljicu u tankom sloju, ujutru isperite lice.

Zbog mentola u sebi, ublažiće vam otok i crvenilo.

kako najbrže osušiti bubuljice

Kako najbolje osušiti bubuljice prirodnim sastojcima?

Ako se pitate kako najbrže osušiti bubuljice na prirodni način, dajemo vam spisak maski koje će vam u tome pomoći.

Belance

Samo jedno belance sadrži skoro 4 g proteina i mnogo vitamina i minerala poput kalcijuma, magnezijuma i folne kiseline. Maske od belanceta su pogodne za vaše bubuljice jer ih jako brzo suše, pomažu u smanjivanju pora i regulišu višak sebuma. Kod gnojnih bubuljica belance suši bubuljicu, a kod mitisera, belance pomaže da se pore očiste i da mitiser izvučete na površinu.

Belance će najbrže osušiti bubuljice ako ga pripremite na sledeći način:

Umutite jedno belance sa 1 kašikom maslinovog ulja. Umesto maslinovog ulja možete staviti i jednu kašičicu gela aloe vere. Ovakvu masku nanesite na lice, ostavite da deluje 15 minuta, zatim isperite.

Ako tretirate mitisere dovoljno je da samo umutite belance i nanesete ga na lice u debljem sloju. Belance držite dok se skroz ne osuši na koži. Nakon toga ga povucite sa lica. Videćete da će se zajedno sa njim izvući i mitiseri.

Med kao lek

Kako najbrže osušiti bubuljice medom?

Med jako dobro deluje kod upale. Pomaže da se izvuče nečistoća iz akni. Sadrži veliku količinu vitamina B, masne kiseline, peptide, aminokiseline, antioksidante koji daju umirujući efekat na bubuljice. 

Med možete samostalno nanositi na lice i držati ga pola sata. Nakon toga ga isperite. Med nam inače služi kao podloga za mnoge druge maske. Gradivni je element za bilo koju masku koju ćemo napraviti kod kuće. 

Sa njim nikada nećete pogrešiti.

Ulje čajevca

Ulje čajevca ima antibakterijsko i antiseptičko dejstvo. Jako brzo suši bubuljice. 

Njegov ekstrakt je izuzetno jak, pa zato vodite računa da vam ne napravi opekotine na koži. Nemojte nikad da nanosite ulje čajevca na bubuljicu dok ga prethodno ne razblažite.

Maska od ulja čajevca i meda

Pomešajte 2- 3 kapi ulja čajevca sa 1 kašikom meda. Ovu mešavinu nanesite na bubuljicu i ostavite da deluje 20 min. Nakon toga isperite. Postupak ponavljajte dva puta dnevno.

Maska od ulja čajevca i aloe vere

Pomešajte 3 kapi ulja čajevca sa 1 kašičicom gela od aloe vere. Nanesite na bubuljicu. Isperite nakon 15 minuta.

Beli luk za akne

Beli luk ima veliku moć u zaceljivanju bubuljica i jako brzo će osušiti bubuljice.

Ima antiinflamatorno dejstvo i jako je bogat antimikrobnim svojstvima. Beli luk je takođe bogat sumporom, koji jako dobro deluje na sušenje bubuljica.

Kada koristite beli luk, jako brzo će vam proći i crvenilo i upala. Nakon toga beli luk će odmah krenuti da suši bubuljice. Nemojte nikako beli luk staviti direktno na bubuljicu jer će vam izazvati opekotine.

Maska od belog luka i ružine vode

Sameljite dva čena belog luka i dodajte 1 kašiku ružine vode. Nanesite na bubuljice i ostavite da deluje 10-15 minuta. Nakon toga isperite lice hladnom vodom.

Maska od belog luka i jogurta

Izgnječite 4 čena belog luka, dodajte 1 kašiku jogurta. Izmešajte dobro i nanesite na kritična mesta na licu. Masku na licu držite 5- 10 minuta. Nakon toga isperite hladnom vodom.

Maska od belog luka i meda

Sameljite ili izgnječite 3- 4 čena belog luka, dodajte 1 kašičicu meda, dobro izjednačite smesu. Masku nanesite na akne i ostavite da deluje 15- 20 minuta. Nakon toga isperite lice hladnom vodom.

Maska od belog luka i aloe vere

Izgnječite 2- 3 čena belog luka i dodajte pola šolje vode. Ostavite da odstoji 5 minuta, zatim dodajte kašičicu gela od aloe vere. Masku nanesite na lice i ostavite da se osuši.

Kada se maska osuši, lice dobro isperite hladnom vodom.

kako osušiti bubuljice

Kurkuma kao prva pomoć

Kurkuma ima izuzetno jako antiinflamatorno dejstvo. Poznata je i kao jako dobar antioksidant.

Kurkuma pored toga ima i antimikrobna, antibakterijska i antikancerogena dejstva.

Aktivni sastojci kurkume, poznati kao kurkuminoidi, su u stanju da se efikasno bore protiv jakih upala na koži. Kada se kombinuje sa drugim prirodnim sastojcima, kurkuma će vam definitivno najbrže osušiti bubuljice.

Maska od kurkume, jogurta i meda

Pomešajte pola kašičice kurkume u prahu sa 3 kašike jogurta i kašičicom meda. Dobro izmešajte sastojke i nanesite na lice. Masku možete da držite na licu i do pola sata. Nakon toga isperite lice. Ovu masku možete nanositi na lice ujutru i uveče.

Vodite računa kada koristite kurkumu, jer ima jaku žutu boju koja se teško skida. Prilikom korišćenja obucite neku staru majicu.

Đumbir

Đumbir je bogat vitaminima i mineralima. Najbogatiji je vitaminom C. Ima jako antiinflamatorno dejstvo, kao i andstrigentno dejstvo pa pomaže u sužavanju pora. Jako brzo suši bubuljice. Đumbir u sebi sadrži više od 40 antioksidanata.

Tonik od đumbira

Sameljite đumbir u blender, procedite ga kroz gazu i dodajte mu jednu šolju vode. Ovako pripremljen tonik nanosite tupferom na lice svakodnevno. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a onda isperite.

Maska od meda i đumbira

Sameljite đumbir, dodajte mu 1 kašiku vode kako biste lakše izjednačili smesu. Zatim dodajte 1 kašiku meda. Masku stavljajte na bubuljice svakodnevno u trajanju od 10 minuta. Nakon toga isperite.

Limun

Limun, kao i đumbir ima slična dejstva. Takođe je bogat vitaminom C.

Limun nemojte nanositi direktno na lice da ne biste napravili opekotine. Uvek ga razblažite sa vodom ili medom. U šoljicu vode nakapite 4- 5 kapi limuna i sa ovom mešavinom isperite lice.

Maska od meda i limuna

Pomešajte 5 kapi limuna i kašičicu meda. To nanosite na bubuljice. Ostavite da deluje 15 minuta, zatim isperite. Postupak ponavljajte dve puta dnevno.

Nadamo se da smo vam ovim tekstom olakšali da prevaziđete ceđenje bubuljica i da pređete na bolja rešenja koja smo vam ponudili. Verujemo, ako se držite ovih saveta, da ćete brzo osušiti svoje bubuljice. Navijamo za vas.

Za najsigurnije i najbrže rešenje birajte Aknolin set! Po promotivnoj ceni i sa popustom od 20%. Naručite odmah!

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

AKNOLIN GEL + LOSION

3640 RSD 72 KM 35 EUR

2920 RSD

58 KM

29 EUR

 

AKNOLIN GEL

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

AKNOLIN LOSION

1750 RSD

35 KM

17 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima, i Aknolin će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna