fbpx
biljni šampon za kosu

Biljni šampon za kosu je prava stvar!

Otkrijte najbolji biljni šampon za kosu! idealan za sve tipove, s prirodnim sastojcima za zdravu kosu. Iskusite prirodnu transformaci

Korišćenjem šampona na biljnoj bazi, tačno ćete znati kojim sastojcima izlažete sebe i svoju porodicu. Pored ekološki prihvatljivih sastojaka, prelazak na biljni šampon za kosu potencijalno može pomoći vašem vlasištu i kosi da izgledaju i da budu zdraviji. 

Prednosti korišćenja biljnog šampona za kosu su:

  • prirodni hidratantan zbog svojih prirodnih svojstava, ovi proizvodi ne oduzimaju vlagu kosi. 
  • održava pH ravnotežu tako što ne sadrži hemikalije koje se koriste u proizvodnji šampon i na taj način se ne remeti prirodna pH ravnoteža kože glave. Pomaže u održavanju zdrave kože glave, čineći kosu lepom i zdravom.
  • ne izaziva alergiju: proizvodi napravljeni od biljnih sastojaka ne izazivaju alergijsku reakciju ili iritaciju. 
  • ekološki prihvatljiv: on takođe doprinosi smanjenju hemijskog zagađenja u kanalizacionim sistemima.

Jedan takav proizvod koji poseduje sve ove prednosti je Vlasilan. 

Korišćenjem ovo dobrog biljnog šampona za kosu smanjićete količinu izlučenog sebuma i učiniti kosu čistom i zdravom. 

I ne samo to?

Vlasilan deluje i na probleme poput peruti, masne kose, opadanja kose i jačanju vaše kose. Više o samom šamponu Vlasilan pogledajte na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/

Biljne šampone možemo podeliti i prema tome, da li se određenom tipu problema namenjeni, pa tako možemo imati šampon protiv peruti, opadanja kose ili pak šampon za masnu kosu na biljnoj bazi.

Za one koji se bore sa peruti, naši šamponi obogaćeni  piroctone olaminom nude snažna antiseptička i protivupalna svojstva, čisteći vlasište i umirujući iritaciju.

Ako je vaša briga opadanje kose, kombinacija koprive i prirodnih ulja u našim formulama može pomoći u jačanju folikula i stimulisanju rasta kose.

Za masnu kosu, sastojci rastavića efikasno regulišu proizvodnju sebuma, dok ulje pšeničnih klica i alantoin pružaju dubinsku hidrataciju i obnovu za suvu i oštećenu kosu. S

vaki sastojak je pažljivo odabran da cilja specifične probleme, osiguravajući da bez obzira na vaš tip kose ili izazov sa kojim se suočavate, postoji biljni šampon koji može pružiti rešenje.

Sastojci biljnog šampona za kosu

 

Raznolikost i snaga biljnih sastojaka u šamponima pruža jedinstvene koristi za različite tipove i probleme sa kosom. Na primer:

  • aloe vera je poznata po svojim hidratantnim svojstvima i sposobnosti da smiruje iritirano vlasište,
  • zeleni čaj donosi antioksidativne prednosti, štiteći kosu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.
  • ruzmarin ne samo da podstiče rast kose, već i poboljšava cirkulaciju na vlasištu, što je idealno za one koji se bore sa opadanjem kose.
  • lavanda, sa svojim umirujućim i antiseptičkim svojstvima, pomaže u održavanju zdravlja vlasišta i sprečavanju peruti.
  • Ulje kamilice, bogato vitaminima i antiinflamatornim svojstvima, blagotvorno deluje na suvu i oštećenu kosu, vraćajući joj mekoću i sjaj.

Ovo su samo neki od čestih sastojaka u biljnim šamponima za kosu. Često se tu mogu naći i kopriva, breza, hajdučka trava.Svaki od ovih sastojaka pažljivo biramo i formulišemo u našim proizvodima kako bismo vam pružili najbolje od prirode za zdravu, sjajnu i bujnu kosu.

Kako izabrati biljni šampon za masnu kosu?

 

Odabir pravog proizvoda za kosu može biti naporan kada je vaša kosa masna. Zbog hemikalija koje sadrže, ovi proizvodi mogu učiniti vašu kosu masnijom i nagrizati kožu glave, što može učiniti da vaša kosa izgleda manje čista, čak i odmah nakon što je operete. 

Preterano masna kosa može izazvati neprijatan svrab i seboreični dermatitis, a to može dovesti do pojave peruti i gljivica na koži glave. Iz tog razloga, važno je koristiti proizvod za masnu kosu ne samo u estetske svrhe, već i za zdravlje kose.

Iako na tržištu postoji more šampona za masnu kosu, nije lako odlučiti koji od njih vam najviše odgovara. 

Međutim, takođe ne treba da se u potpunosti rešite masnoće na glavi. Prirodna ulja su važna za zdravlje kose i vlasišta. 

Kako onda naći balans?

Evo šta treba da uradite da biste pronašli pravi proizvod koji sprečava da se vaša kosa masti, a da pritom ne ošteti kosu ili iritira kožu glave:

  • Koristite proizvode formulisane za masnu kosu. Vi koji bijete bitku sa masnom kosom treba da tražite najbolje proizvode za negu kose za sebe. Na taj način možete biti sigurni da ćete rešiti problem sa masnom kožom glave nakon određenog perioda upotrebe.

Još jedna važna stvar koju treba uzeti u obzir kada birate biljni šampon za masnu kosu je da nakon što se odlučite za određeni proizvod, nastavite da ga koristite neko vreme da biste videli da li je efikasan. Bolje je prvo isprobati jedan proizvod i videti rezultate pre nego što probate drugi. 

  • Otkrijte biljna rešenja! Biljni šamponi za kosu hidriraju i revitalizuju vaše vlasište zahvaljujući bilju koje ovi proizvodi sadrže, dok obezbeđuju balans prirodnog ulja i sebuma tako da se osećate osveženo tokom celog dana.

Biljni sastojci poput ulja lavande, mente, hamamelisa pomažu u uklanjanju viška masnoće i čestica prljavštine, a istovremeno ovi šamponi sprečavaju isušivanje kose.

  • Izbegavajte štetne sastojke u šamponima. Postoje određeni sastojci koji se smatraju potencijalno štetnim ili iritantnim, a koje možete izbeći. Kada je reč o najboljim biljnim šamponima za kosu, „najčistije“ formule će biti bez: parabena, ftalata, nafte i katrana. 

Šta tražiti u biljnom šamponu za masnu kosu?

Sada kada znate koje sastojke treba preskočiti, poželećete da proučite sastojke koji mogu biti od pomoći da masna kosa postane zaista čista. 

Sastojci na bazi biljaka su ono što tražite kada su u pitanju ovi proizvodi, i lako ih je prepoznati jer će obično biti navedeni kao biljni ili voćni ekstrakti. 

I zato ako se borite sa masnom kosom, važno je da kosu perete pravim šamponom na biljnoj bazi! Svakodnevno pranje kose nije uvek dovoljno da zaustavite masnu kosu, a to je zato što morate da budete sigurni da koristite proizvod koji je dovoljno nežan! Potrebno je da ukloni pravu količinu ulja bez pokretanja vašeg tela da proizvodi više ulja radi nadoknade!

Oslobodite se masne kose uz pomoć Vlasilan šampona. Glavna prednost Vlasilana jeste uklanjanje masne kose, ali on ima i druge prednosti:

  • uklanja perut u kosi,
  • temeljno čisti kosu,
  • pomaže kod opadanja kose, 
  • popravlja strukturu vlasi,
  • jača kosu,
  • čini vašu kosu zdravom i negovanom.

Vlasilan donosi prirodno rešenje za vaš problem sa masnom kosom! Šampon naručite na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/

Biljni šampon protiv peruti

 

Pronalaženje pravog šampona protiv peruti je jedan od najtežih zadataka lepote. Oni koji su suočeni sa ovim problemom mogu provesti mesece, pa čak i godine boreći se protiv nje. 

 

šampon na biljnoj bazi

 

Videti ljuspice peruti po celoj kosi, pa čak i na odeći, užasan je prizor, zar ne? Zato da biste sprečili pojavu peruti, potrebna je prirodna nega za kosu, posebno uz biljni šampon za kosu protiv peruti!

Kako funkcioniše?

Šampon protiv peruti ne bi trebalo da obavlja samo svoju primarnu funkciju. 

Šta to znači? 

To znači da vam ovaj proizvod neće pomoći samo u borbi protiv peruti, već vam takođe može pomoći da negujete kosu po celoj dužini. I na kraju, da hidrirate i umirite kožu glave.

Zato odaberite najbolji proizvod, koji će vam pomoći zahvaljujući svojim sastojcima da uklonite perut u vašoj kosi. 

A kada pokušavate da ga pronađete, zapamtite da su sastojci u veoma važni i da dobar biljni šampon za kosu treba da sadrži:

  • Lavandu – je sastojak koji ne oduzima vašoj kosi prirodnu vlažnost. Obogaćena vitaminima A i E hrani i umiruje kožu glave, smanjuje iritaciju i višak proizvodnje sebuma, nežno čisti, dok prirodno podmlađuje kosu, čineći je svežom i zdravom.
  • Ulje kamilice – Vitamini i esencijalni hranljivi sastojci prisutni u ulju kamilice pomažu u obnavljanju prirodne ravnoteže ulja u vašoj kosi i vlasištu, održavajući vašu kosu hidratizovanom i dobro nahranjenom. Ulje kamilice je veoma efikasno u lečenju peruti jer pokazuje jaka antiseptička i antiinflamatorna svojstva. Efikasno ubija sve klice i bakterije, sprečavajući tako bilo kakvu infekciju kože glave. Ulje kamilice kontroliše višak proizvodnje sebuma na koži glave.
  • Hamamelis dobija priznanje u nezi kose zbog svojih sposobnosti smanjenja ulja. Anti-inflamatorna svojstva i svojstva koja kontrolišu sebum, kao i adstringentna priroda hamamelisa, smanjuju masnoću na koži glave i kose. Hamamelis može pomoći u otklanjanju masnoće i peruti  kao prirodno sredstvo za čišćenje, a smiruje i upale. 
  • Ulje pšeničnih klica – Pored toga što je bogato vitaminom E i linolnom kiselinom, ulje pšeničnih klica je prepuno vitamina A, B i D i oleinske, palmitinske i linolenske kiseline, čineći ultra-hranljivi koktel za vašu kosu. Hrani i štiti kosu, a ujedno neguje kožu glave. 
  • Kopriva – nudi izdašnu količinu esencijalnih vitamina i minerala koji mogu biti od koristi za zdravlje kose, uključujući vitamine A, B, C, D i E, zajedno sa mineralima kao što su folna kiselina, riboflavin, magnezijum, kalijum, kalcijum, gvožđe i mangan. Ovaj koktel esencijalnih hranljivih materija direktno doprinosi zdravoj, sjajnoj kosi. Kopriva takođe sadrži silicijum dioksid, koji čini kosu i nokte jačima i podstiče rast kose tako što povećava protok krvi.

Upravo Vlasilan sadrži jedinstven spoj ovih sastojaka, a prednosti Vlasilana su:

  • pH uravnotežena, blaga formula dobro čisti kožu glave i kosu,
  • smanjuje perut, smiruje svrab kože glave,
  • kosa postaje čista i  zdrava.

A šta ako se ovim problemima pridruži i opadanje kose? 

Nastavite da čitate i saznajte najbolje rešenje!

Biljni šampon protiv opadanja kose

Ako otkrijete da više od nekoliko dlačica začepljuje odvod tuša, možda se pitate da li vaš šampon može učiniti više za vas.

 

najbolji biljni šampon za kosu

 

Gubitak kose je čest, ali može biti frustrirajući. Korišćenje nežnog biljnog šampona protiv opadanja može pomoći  da imate zdravo vlasište.

Većina proizvoda sadrži hemikalije koje oštećuju kosu. Posebno kod ljudi sa osetljivom i lomljivom kosom, ove hemikalije stvaraju više problema nego koristi. Zbog toga je upotreba biljnih šampona veoma važna za zdravu kosu.

Posebna pažnja i briga su neophodni za zdrav rast kose koja je jedan od najosetljivijih i najkrhkijih delova našeg tela. Odabirom pravog proizvoda za kosu, kosa će izgledati prirodno, sjajno i gušće.

Iz tog razloga, upotreba biljnog šampona, koji dolazi sa prirodnim rešenjima koja štite, popravljaju, neguju i jačaju kosu, može vam pomoći da se rešite problema gubitka kose.

Upotreba ovog proizvoda je veoma korisna ne samo za problem gubitka kose, već i za faktore životne sredine. Ponekad, kada biramo šampon, možda ne uzimamo u obzir štetu koju će naneti životnoj sredini. Biljni šamponi ne samo da čine kosu zdravom, već i čine životnu sredinu zdravom. Davanje prednosti prirodnim proizvodima omogućava nam da budućim generacijama ostavimo čist svet i da se izborimo sa problemom gubitka kose.

Ako ste tražili proizvod prožet prirodnim uljima i sastojcima, trebalo bi da isprobate Vlasilan.  To je blagi šampon na biljnoj osnovi sa pažljivo odabranim sastojcima. Zahvaljujući biljnoj bazi čisti kosu i kožu glave, pomaže u uklanjanju peruti, neguje i obnavlja strukturu dlake. 

Sastoji se od dve formule, a to su: 

  • Vlasilan Formula A i 
  • Vlasilan Formula B. 

Vlasilan formula A je namenjen dubinskom čišćenju kose i kože glave, uklanjanju peruti i masnoće, kao i opadanju kose.  Vlasilan formula B je namenjen jačanju, rastu i regeneraciji kose.

Kako deluju sastojci formule A?

  • Piroctone olamine – smanjuje perut i ublažava svrab glave
  • Protein svile sericin – obnavlja dlaku, a kosu čini svilenkastijom i mekšom,
  • Hidrolizovani protein pšenice – jača dlaku i neguje kožu glave
  • Ulje lavande i ulje mente – normalizuje proizvodnju sebuma, a kosa ne izgleda masna i slepljena
  • Ekstrakt kamilice – neguje i umiruje kožu glave
  • Ekstrakt hemamelisa – umiruje i čisti kožu glave uklanjajući višak masnoće sa temena i kose
  • Alantoin – umiruje vlasište i čini pogodnim šampon za svakodnevnu upotrebu.

Kako deluju sastojci formule B?

  • Protein svile sericin – obnavlja dlaku, štiti je od isušivanja, a kosu čini svilenkastijom i mekšom
  • Babasu ulje – vraća kosi vitalnost i sjaj i održava prirodnu ravnotežu vlasišta
  • Makadamija ulje – jača kosu i čuva njenu strukturu
  • Ekstrakt koprive i rastavića – štiti kosu od spoljašnjih uticaja i podstiče njeno obnavljanje
  • Ekstrakt hajdučke trave – pomaže čišćenje kose od ljuspica peruti i osvežava je.

Vlasilan šamponi sa biljnim esencijama, ne sadrže štetne hemikalije i ne samo da su nežni za vašu kosu i kožu glave, već pomažu da je neguju i obogaćuju esencijalnim uljima i hranljivim materijama.

 Za farbanu kosu, suvu i oštećenu kosu, za masnu kosu, kosu koja se  lomi ili kosu koja opada, Vlasilan šamponi imaju rešenje za sve tipove i potrebe vaše kose. 

Osvežite glavu proizvodima inspirisanim biljkama! Ne postoji ništa prirodnije od želje za lepom, zdravom kosom, a Vlasilan šamponi će vam pružiti upravo to.

Pa šta čekate? Sada kada znate sve o prelasku na biljni šampon za kosu potrebno je da poručite Vlasilan šampon i možete započeti svoj put do zdrave, jake kose.

Iskoristite popust za obe formule Vlasilan šampona u iznosu od 10%

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

Formula AB

Kompletan set

3390 RSD

66 KM

33 EUR

 

Formula A

Temeljno čišćenje i uklanjanje ljuspica peruti

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

Formula B

Oporavak i jačanje kose

1890 RSD

37 KM

18 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima i Vaš proizvod će stići na vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna