fbpx
najbolji šampon za masnu kosu

Nabavite OVAJ šampon za masnu kosu i REŠITE problem

Uz ovaj šampon za masnu kosu konačno će i vaša kosa postati lepršava i čista. Koji je to šampon i u čemu je njegova tajna? Pročitajte.

Da li vi svako jutro počinjete pranjem kose, umesto kafom?

Da li vam se čini da što više perete kosu ona je sve masnija? A čak ni sveže oprana kosa ne izgleda baš dobro – lomljiva je, beživotna, sa ispucalim krajevima i već u toku dana bude masna?

ili…

Gledate na TV-u reklamu gde je devojka sa masnom kosom tužna. Zatim koristi „čarobni šampon“ koji pretvara njenu kosu u super sjajnu i zdravu! Ona je sva nasmejana i razmeće se svojom kosom i srećom zbog rešenog problema. Želite i vi da budete kao ona.

Možete!

Postoji mnogo proizvoda za negu masne kose, ali koji ćete izabrati?

Preporuka mnogih jeste šampon za masnu kosu i protiv peruti, ali ne bilo koji…

Vlasilan šamponi izbor su mnogih koji imaju problem sa peruti i masnom kosom. Šampon je na biljnoj bazi, a više o dejstvu otkrijte na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/

Ana je upravo tako uspela da odmasti svoju kosu . Kaže da je ovo jedini šampon koji zaista reguliše masnoću – a ne isušuje.  Mesecima bila u potrazi za šamponom koji će je rešiti masne kose i peruti. To je jedino uspela sa Vlasilanom. Sada ga svima preporučuje!

Zašto koristiti šampon za masnu kosu?

 

Ujutro ste oprali kosu i izgledala je sveže, ali do večeri kosa vam je masna i neprivlačna.

Dakle, šta uzrokuje masnu kosu?

Jedan od glavnih uzroka masne kose je nakupljanje viška sebuma – prirodnog ulja koje proizvode lojne žlezde.

Kada se proizvodi u normalnim količinama, sebum je prilično koristan za vašu kosu; održava kosu glatkom i sprečava isušivanje i lomljenje kose. Međutim, kada se pojača rad lojnih žlezda, one počinju da proizvode višak masnoće koji može učiniti da vaša kosa bude – masna. To ne želite, zar ne?

A šta je uzrok iza uzroka? Faktori koji utiču na pojačano lučenje sebuma uključuju hormonsku neravnotežu i pogrešnu svakodnevnu rutinu nege (na to koliko puta perete kosu, koje proizvode za kosu koristite i koliko često stilizujete kosu)

Pored ovih faktora, masnu kosu uzrokuju i:

  • određeni lekovi,
  • nezdrave navike u ishrani i stres,
  • promena godišnjih doba

I šta onda možete da učinite?

Naravno tu dolazi šampon kao jedino pravo rešenje.

Korišćenjem šampona za masnu kosu smanjićete količinu izlučenog sebuma i učiniti kosu čistom i zdravom.

I ne samo to?

Dobar šampon za masnu kosu, kao što je Vlasilan,  deluje i na probleme poput peruti, opadanja kose i doprinosu jačanju vaše kose.

Vlasilan šampon je više od običnog proizvoda za negu kose. S obzirom na svoje jedinstvene formulacije i pažljivo odabrane sastojke, ovaj šampon pruža niz specifičnih koristi za korisnike koji se bore s masnom kosom. Evo kako ovaj šampon pomaže masnoj kosi:

  1.  Regulacija sebuma:  Vlasilan šampon sadrži prirodne sastojke koji igraju ključnu ulogu u regulaciji prirodne proizvodnje sebuma. Ovo će vam pomoći da održavate ravnotežu na vlasištu, sprečavajući prekomernu masnoću, a istovremeno održavajući prirodnu hidrataciju.
  2. Smanjenje svraba: Masna kosa često prati svrab vlasišta, što može biti izuzetno neugodno. Vlasilan šampon sadrži umirujuće sastojke koji pomažu u smanjenju svraba i iritacije. Nakon redovne upotrebe, osetićete olakšanje i udobnost na svom vlasištu.
  3. Uklanjanje peruti: Perut je čest pratilac masne kose, ali Vlasilan šampon efikasno cilja ovaj problem. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, on pomaže u uklanjanju peruti, čineći vašu kosu čistom i bez neprijatnih belih pahuljica.
  4. Jačanje kose: Masna kosa može biti krhka i sklona lomljenju zbog čestog pranja.  Vlasilan šampon ne samo da čisti, već i jača vašu kosu. Sadrži hranljive sastojke koji pomažu u očuvanju snage i vitalnosti vaših vlasi. Kao rezultat, vaša kosa će izgledati bujnije i zdravije.
  5. Dugotrajna svežina: Osim što rešava specifične probleme masne kose, Vlasilan šampon takođe ostavlja osećaj dugotrajne svežine na vlasištu. Nakon upotrebe, vaša kosa će izgledati čista, mirišljava i spremna za stilizovanje.

Uz Vlasilan šampon, možete očekivati mnoge specifične koristi koje će vam pomoći da se nosite sa masnom kosom i poboljšate njeno zdravlje. Ova formulacija pruža sveobuhvatnu negu i rešenje za probleme masne kose i čini je lakšom za upravljanje i održavanje.

Šampon za tanku i masnu kosu

 

Kako se nositi sa problemom masne, a uz o još i tanke kose? Šta treba da učinite da se izborite sa ovim problemom i da vaša kosa dobije na volumenu?

 

šampon za masnu kosu

Rešenje je jednostavno: morate pravilno da brinete o svojoj kosi.

A za ovo je potrebno da pametno birate šampon za tanku i masnu kosu!

Ali sa toliko opcija na tržištu, kako možete pronaći najbolji?  Kako prepoznati dobar šampon za masnu kosu i volumen?

Najviše pohvala i simpatija, prema iskustvima korisnika dobio je šampon Vlasilan.

U pitanju je blagi šampon za kosu sa komponentama biljnog porekla. Ovaj šampon je upravo to što je potrebno vašoj kosi! Pogledajte više na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/

Higijena kose je ona osnova u kojoj mnogi od nas greše. Biramo šampone po mirisu, boji, ambalaži, a ne mislimo o sastavu. Pri tom, mislimo na ono što jedan  ovakav proizvod treba da ima, ali i na ono što treba da nema.

Evo o čemu se radi.

Kako odabrati šampon za masnu kosu?

 

Na tržištu postoji mnogo šampona specijalno formulisanih za masnu kosu. Ipak, nije poenta u tome da samo kupite proizvode sa etiketama koje jasno označavaju „za masnu kosu“ ili „protiv masnoće“. Ako takav šampon ima sulfate i parabene  – uzalud vam trud.

Naglasak treba da bude na prirodnim sastojcima u šamponu. Sastojci poput ekstrakta mente, kamilice, rastavića, hamamelisa,  koprive ili čajevca imaju svojstva regulisanja sebuma i mogu pomoći u smanjenju masnoće.  Pažljivo pročitajte etiketu šampona kako biste se uverili da su prirodni sastojci na vrhu liste. Sastojci su obično navedeni silaznim redosledom prema količini u proizvodu.

Važno je ne samo odabrati pravi šampon, već i uspostaviti redovnu rutinu nege kose. To uključuje pravilno pranje, balzamiranje i izbegavanje prekomernog sušenja ili toplotnih tretmana.

Najbolji  šampon za masnu kosu  ispunjava sledeće uslove:

  • Reputacija brenda: Izabritesmo brend kojem možete verovati.
  • Recenzije korisnika: Tražite proizvod o čijem kvalitetu govori veliki broj zadovoljnih korisnika.

Kompanija Ovotaris proizvodi Vlasilan idealan šampon za masnu kosu koji savršeno radi kako bi rešio vaš problem. Vlasilan šampon je blagi šamponi na biljnoj osnovi sa pažljivo odabranim sastojcima. Zahvaljujući biljnoj bazi ovaj šampon  čisti kosu i kožu glave, pomaže u uklanjanju peruti, neguje i obnavlja strukturu dlake. 

Šta još treba gledati kada birate šampon za kosu koja masti?

  • Nežna formula bez sulfata  : Šamponi formulisani sa parabenima i sulfatima mogu da nanesu više štete nego koristi vašoj kosi. Sulfati sjajno čiste i uklanjaju masnoću – čak i preterano sjajno, do te mere da isuše teme. Tako isušeno, ono šalje singnal lojnim želzdama da počnu da rade pojačano. Umesto da se rešite masne kose, ona postaje vremenom sve masnija. Zato birajte šampone bez sulfata.
  • Biljni sastojci: Najbolji šamponi za masnu kosu su prirodni, jer neće stvoriti dodatnu iritaciju i potencijalno dovesti do problema na kosi i koži glave. Šampon za masnu kosu treba da bude napravljen od visokokvalitetnih, biljnih sastojaka koji će potpomoži negu i rast kose i neguju teme tako da ne bude masno. Hamamelis, lavanda, menta, kamilica samo su neke od blagotvornih biljaka.
  • Aktivni sastojci koji balansiraju kožu glave i proizvodnju sebuma: Vaš šampon za masnu kosu treba da radi za vas, a ne protiv vas. Pogledajte aktivne sastojke u vašem šamponu za masnu kožu glave da biste bili sigurni da rade na balansiranju pH nivoa vlasišta za zdravu proizvodnju sebuma. Piroctone olamine je sastojak koji to radi u prirodnim šamponima i ne samo da neguje, nego i pomaže u uklanjanju peruti.

Upravo takve sastojke u svojoj posebnoj formuli ima Vlasilan.

Vlasilan šampon se sastoji od dve formule, a to su:

  • Vlasilan Formula A
  • Vlasilan Formula B.

Vlasilan formula A je šampon namenjen dubinskom čišćenju kose i kože glave, uklanjanju peruti i masnoće, kao i opadanju kose.  Vlasilan formula B je namenjen jačanju, rastu i regeneraciji kose.

Takođe, ne preporučuje se pranje masne kose svaki dan. Ovo treba raditi svaka tri dana.

Ne morate često da češljate kosu, jer sebum počinje da se širi na celu površinu kose, što samo pogoršava situaciju. Trebalo bi da operete češalj sapunom jednom nedeljno da biste uklonili sve masne čestice.

Takođe treba da masirate kožu glave pre pranja kose.  Ova procedura će poboljšati odliv sebuma iz folikula svake dlake.

Glavna tajna i prednost šampona za masnu kosu je kao što smo spomenuli njegov jedinstveni prirodni sastav.

Dakle, da bi efekat šampona za masnu kosu bio dobar, treba izabrati onaj koji sadrži puno lekovitog bilja, poput koprive, kamilice, lavande. Ove biljke proizvode dobar efekat čišćenja i normalizuju rad lojnih žlezda.

Prednost šampona za masnu i tanku kosu je višestruka nega. Uz njihovu redovnu upotrebu se:

  • ublažava svrab i smanjuje perut u kosi,
  • obnavlja dlaku i štiti je od isušivanja,
  • normalizuje proizvodnju sebuma,
  • štiti i neguje kožu glave, a kosi daje sjaj,
  • uklanja višak masnoće,
  • jača dlaku.

Naručite odmah Vlasilan šampon i iskoristite popust od 10% za obe naručene formule!

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

Formula AB

Kompletan set

3390 RSD

66 KM

33 EUR

 

Formula A

Temeljno čišćenje i uklanjanje ljuspica peruti

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

Formula B

Oporavak i jačanje kose

1890 RSD

37 KM

18 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima i Vaš proizvod će stići na vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Šampon za masnu kosu i perut: sastojci

 

Često saputnik masne kose je i perut. Ova neprijatna pojava javlja se u vidu:

  • Masne peruti ili seboreičnog dermatitisa – masnih žutih ljuspica koje se formiraju na koži glave i
  • Suve peruti u vidu belih ljuspica koje padaju sa glave i kose i mogu se videti i na vašoj odeći.

Neprijatno, zar ne? Ali, ne brinite, postoji rešenje!

Odabarite najbolji šampon za masnu kosu i perut, koji će vam pomoći zahvaljujući sastojcima da uklonite višak masnoće i redukujete perut u vašoj kosi.

Zato kada pokušavate da pronađete najbolji šampon za masnu kosu i perut, zapamtite da su sastojci u šamponu veoma važni.

Šamponi protiv masne peruti obično sadrže sledeće komponente:

  • adstringenti – elementi za čišćenje koji uklanjaju nečistoće iz gornjeg sloja epidermisa i sužavaju pore;
  • prirodna ulja – da, prava ulja, ma koliko to čudno zvučalo, neophodna su čak i za masnu kosu. Međutim, njihova koncentracija u sastavu ne bi trebalo da bude previsoka. Ulja neguju kosu po celoj dužini, sprečavajući da se kosa suši i lomi;
  • vitamini i minerali – komponente koje hrane folikule kose i obezbeđuju stabilan rast. Cink, vitamini A, B, E, C poboljšavaju stanje kože glave i same kose;
  • ekstrakti voća i biljaka – elementi koji umiruju kožu glave i regulišu proizvodnju lojnih žlezda. Note citrusa, kamilice, aloje, mente, lavande savršeno rade svoj posao;

Dobar biljni šampon za masnu kosu treba da sadrži:

  • Organsko ulje ruzmarina – Ovaj sastojak ima svojstva koja pomažu u ublažavanju svraba, zaustavljanju suvišne proizvodnje ulja i smanjenju upale oko folikula dlake. Ulje ruzmarina se pokazalo efikasnim i u stimulisanju rasta kose.
  • Lavanda – je sastojak koji ne oduzima vašoj kosi prirodnu vlažnost. Obogaćena vitaminima A i E hrani i umiruje kožu glave, smanjuje iritaciju i višak proizvodnje sebuma, nežno čisti, dok prirodno podmlađuje kosu, čineći je svežom i zdravom.
  • Ulje kamilice – Vitamini i esencijalni hranljivi sastojci prisutni u ulju kamilice pomažu u obnavljanju prirodne ravnoteže ulja u vašoj kosi i vlasištu, održavajući vašu kosu hidriranom i dobro nahranjenom. Ulje kamilice je veoma efikasno u lečenju peruti jer pokazuje jaka antiseptička i antiinflamatorna svojstva. Efikasno ubija sve klice i bakterije, sprečavajući tako bilo kakvu infekciju kože glave. Ulje kamilice kontroliše višak proizvodnje sebuma na koži glave.
  • Ulje mente – pomaže u ravnoteži pH vaše kože glave, što pomaže u regulisanju proizvodnje ulja.
  • Hamamelis dobija priznanje u nezi kose zbog svojih sposobnosti smanjenja ulja. Anti-inflamatorna svojstva i svojstva koja kontrolišu sebum, kao i adstringentna priroda hamamelisa, smanjuju masnoću na koži glave i kose. Hamamelis može pomoći u otklanjanju masnoće i peruti  kao prirodno sredstvo za čišćenje, a smiruje i upale.
  • Alantoin – Jedna od glavnih prednosti alantoina za kosu je to što njegovo dejstvo može lečiti ili sprečiti suvo i svrbežno vlasište ishranom vlasišta. Njegova antiiritirajuća svojstva takođe smanjuju crvenilo i ostavljaju kožu glave umirenom i osveženom. Alantoin takođe pomaže u poboljšanju mekoće i elastičnosti kose, istovremeno poboljšavajući sjaj. Svestrani alantoin je spas za kosu!
  • Ulje pšeničnih klica – Pored toga što je bogato vitaminom E i linolnom kiselinom, ulje pšeničnih klica je prepuno vitamina A, B i D i oleinske, palmitinske i linolenske kiseline, čineći ultra-hranljivi koktel za vašu kosu.Hrani i štiti kosu, a ujedno neguje kožu glave.
  • Kopriva – nudi izdašnu količinu esencijalnih vitamina i minerala koji mogu biti od koristi za zdravlje kose, uključujući vitamine A, B, C, D i E, zajedno sa mineralima kao što su folna kiselina, riboflavin, magnezijum, kalijum, kalcijum, gvožđe i mangan. Ovaj koktel esencijalnih hranljivih materija direktno doprinosi zdravoj, sjajnoj kosi. Kopriva takođe sadrži silicijum dioksid, koji čini kosu i nokte jačima i podstiče rast kose tako što povećava protok krvi.

Upravo Vlasilan sadrži jedinstven spoj ovih sastojaka koji će vam pomoći da se rešite masne kose i peruti.

šampon za masnu kosu i perut

Šampon za suvo pranje kose kao rešenje – da ili ne?

 

Šamponi za suvo pranje postali su popularan proizvod za održavanje svežeg izgleda kose između pranja.

Ovi proizvodi su posebno korisni za osobe s masnom kosom, jer pružaju brzo i praktično rešenje za upijanje viška ulja i osvežavanje kose bez potrebe za potpunim pranjem. Glavni princip delovanja ovih šampona je upotreba finog spreja ili praha koji sadrži sastojke poput skroba, talka ili drugih upijajućih materijala. Kada se nanesu na koren kose, ovi sastojci upijaju višak masnoće, čineći kosu manje masnom i dajući joj volumen.

Osim toga, šamponi za suvo pranje obično sadrže mirise koji dodatno osvežavaju kosu, čineći je mirišljavom i čistom. Jednostavna upotreba ovih proizvoda omogućava brzo osvežavanje kose kada nemate vremena ili priliku za temeljito pranje, čime se masna kosa može kontrolisati i izgledati sveže i čisto između pravih pranja.

Međutim, ovo je samo maskiranje problema i nije trajno rešenje. Ovo nije čak ni čista kosa, nego njen privid. 

Zato, ipak rešite problem pravim šamponom koji i pere i neguje u isto vreme.

Saveti za negu masne kose

Šampon je osnova nege i on je bitan, ali su bitni i sledeći faktori:

  1. Pravilna ishrana: Vaša ishrana igra ključnu ulogu u zdravlju vaše kose. Unosite dovoljno proteina, vitamina, minerala i zdravih masti. Posebno su važni biotin, cink i omega-3 masne kiseline. Hranljive materije pomažu u jačanju kose i stimulisanju njenog rasta.
  2. Hidratacija: Kosa, kao i telo, zahteva dovoljno hidratacije. Pijte dovoljno vode kako biste održali hidriranu kosu i vlasište.
  3. Izbegavajte stres: Stres može imati negativan uticaj na zdravlje kose. Pokušajte da upravljate stresom kroz tehnike opuštanja kao što su meditacija, joga i šetnje na svežem vazduhu.
  4. Zdrav san: Kvalitetan san je ključan za regeneraciju tela i kose. Pokušajte da održavate redovnu rutinu spavanja kako biste očuvali zdravu kosu.
  5. Pravilna nega vlasišta: Čisto i zdravo vlasište je osnova zdrave kose. Koristite blage šampone i redovno čistite svoje vlasište. Piling za vlasište može pomoći u uklanjanju mrtvih ćelija kože i poboljšanju cirkulacije.

Praćenje ovih saveta za opštu negu kose će vam pomoći da održite sjajnu i zdravu kosu. Ne zaboravite da je doslednost  ključ uspeha.

A po čemu se razlikuje Vlasilan šampon od drugih šampona za masnu kosu?

 

Vlasilan šampon zahvaljujući biljnim sastojcima štiti vašu kosu od daljeg oštećenja i vraća vašoj kosi njeno prirodno mladalačko stanje. Prirodna ulja i biljni ekstrakti prisutni u šamponu održavaju prirodni pH nivo vaše kose i uravnotežuju vlagu u njoj, ostavljajući je pravilno hranjenom i hidriranom.

Vlasilan šampon ne sadrži hemikalije poput sulfata, parabena, što ga čini najboljim šamponom za masnu kosu.

Kako se koristi ?

  • Stisnite malu količinu Vlasilan šampona na dlan i protrljajte dlanove da šampon zapeni.
  • Masažnim kružnim pokretima prstiju (ne noktima!) dobro istrljajte teme, a zatim i ostatak kose.
  • Šampon se možda ne peni dobro – to se dešava ako je kosa jako prljava. Isperite kosu i ponovo operite šamponom.
  • Ostavite malo da deluje da aktivni sastojci biljaka dopru do kože i ispolje svoj uticaj
  • Nakon što ste dva puta oprali kosu, temeljno isperite šampon mlakom vodom.

Uz redovnu upotrebu vaša kosa izgledaće zdravije, sjajnije i bujnije.

Dakle, sada znate koji su glavni uzroci masne kose i znate koje šampon da koristite za rešavanje takvih problema, nadamo se da ste na putu ka srećnoj i zdravoj kosi.

Ako želite da Vlasilan šampon postane vaš omiljeni i najbolji, posetite odmah onlajn prodavnicu na linku: https://ovotaris.com/vlasilan/